Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos indok egy férfitől az, hogy nem született nőnek, amiért nincs barátnője?
Egyetlen működőképes stratégia létezik: csak azon száz nőhöz kell odamenni, akin látod, hogy (nagyon) bejössz neki. Ehhez viszont nagyon kell tudni olvasni a nő metakommunikációs jeleit. (nemárt hozzá picit jópasinak lenni sem)
Na abból a 100-ból lesz meg 10.
A 10-ből lesz 1-2, aki a ffinek is szimpatikus, azaz hosszabb párkapcsolat is kialakul.
Igen, ezek a számok szinte mindenki önbecsülését aláássák egy idő után, de nem szabad feladni.
Nem tagadom, h hébe-hóba összejöhet úgy is a nő intim szférájába történő belépés, ha a ffi akarja csak az elején, de ez irgalmatlan energiaráfordítást igényel, amihez viszont túl rövid az élet.
Es ha nincs olyan no, akinek bejovok?
Vagy csak az 50 eves fogatlan ujran ciganyasszonynak jovok be???
17-es vagyok.
Egy időben egész jó pasi lehettem, aztán felkaptam egy-pár kilót (úgy 115kg-nál tetőzött a probléma).
Na, nem volt nő, aki rámnézett volna. Örültem, ha udvariasságból visszaköszönnek de közben legbelül kiköptek a földre. :)))
Idő volt, mire rájöttem, h hol a hiba.
Tettem a dologért, azóta is sportolok, bár nem lettem egy adonisz, de azért kapok egyértelmű ajánlatokat (időnként még szóban is).
Ne értsetek félre, nem dicsekedni akartam, egyáltalán nem vagyok szuperhím, csak a fenti kérdésre (próbálok) választ adni. Azaz ismerd fel hol a gond (szagod? ruhád béna? nincs felső fogsorod? plusz 20 kiló felesleg?, stb) és próbálj változtatni. (amúgy a hétköznapokban én is az átlag igénytelen ffiemberformát hozom. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!