Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnője ennek a férfinak? Nem ertem.
Adott egy 40es szingli férfi és nincs párja. Van munkája,(zenél hobbiból és vannak fellépései) sikeres, jóképű, ad magára, jól néz ki (sportol), több lábon áll, állatbarát stb.
A fiatalabb hölgyek tetszenek neki, magas az érzelmi intelligenciája.
Azt mondta, hogy nem keres mindenáron, vagy besétál az életébe vagy nem. Nincs eltitkolt feleség vagy egyéb.
Nem értem, hogy lehet ez.
"fiatalabb hölgyek tetszenek neki"
Na vajon... Egy ugyanolyan kaliberű férfi ha egy ugyanolyan kaliberű nőt választ, csak fiatalabbat, már a saját szintje fölött választ. Nem kell még egy fater senkinek, csak aki defektes, ezt kellene felfogni.
A parkapcsolat az egy kemeny munka eredmenye 2 resztvevovel. Az, hogy besetaljon valakinek az eletebe, az Disney kategoria. Talan sikerult eloszlatnom a kodot.
43F
"magas az érzelmi intelligenciája"
Hát ebben nem vagyok annyira biztos. Fiatal lánykák lehet hogy így látják, én nem biztos.
Nem arra vall aki a hozzávaló korosztállyal nem ismerkedik. Vajon miért?
Mert épeszű (érettebb nő) átlát rajta, és ezt ő is pontosan tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!