Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan huszonéves nők, akik képesek őszintén szeretni, kötődni, és nincsenek bizalmi problémáik?

Figyelt kérdés
Kicsit unom már, hogy nem lehet egyről a kettőre jutni érzelmi téren egy nővel sem. A korábbi csalódásaikat beleviszik az új kapcsolataikba, ami miatt én szívok. Én, aki már meg szeretne állapodni, aki már az első randin, ha jól elvagyunk, és megvan a kémia, simán ki tudná mondani, hogy "szeretlek". Mert talán így lenne a normális. Viszont ők még hónapok elteltével sem bíznak meg senkiben, és a bizonyos szót sem mondják ki, mert "idő kell". Mégis mennyi? Szerelem vagy van az elejétől, vagy nincs, nem? Semmi kedvem olyanra várni, ami nem fog soha bekövetkezni. Érdekes módon 18-20 éves lányok simán szerelembe tudnak esni első látásra, de később ez a tulajdonság teljesen kiveszik belőlük. Miért?
2019. dec. 18. 07:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha vki ilyen hamar kezd kotodni az engem is visszarettent mert azt gyanitom h nem hozzam csak kell neki Valaki. Lehet ezek a lanyok is ezt erzekelik csak nem tudjak megfogalmaznii vagy nem akarnak megbántani es a korábbi kapcsolataikra fogjak
2019. dec. 18. 09:25
 12/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Én tizen évesen is bizalmi problémákkal kűzdöttem. Már másfél hónapja voltunk barátok, amikor beleszerettem, és még másfél hónap kellett mire felismertem mi a helyzet és eljutottunk a járásig. És fél évig nem tudtam kimondani azt, hogy "szeretlek", de nem azért mert nem éreztem így, hanem, mert a szüleim válása után úgy éreztem nincs tartalom e szavak mögött. Időbe tellett mire rendezni tudtam fejben a dolgaimat.
2019. dec. 18. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
33%

Én azt mondom ne add fel :) A 27-28 éves lányok engem is sorra utasítottak el. Egy 28 éves lány még azt hiszi van ideje builzni, utazni "élni".... aztán majd 32 évesek lesznek és ott fognak sírni és kétségbeesni. Ekkor jön majd el a te időd :)

32/F

2019. dec. 18. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!