Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha zenei ízlés alapján keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha zenei ízlés alapján keresek párt, egyedül maradok? 21L

Figyelt kérdés

Nekem a külső és belső előtt is az áll, hogy zenei ízlés terén passzoljunk. Nem tehetek róla, nekem ez az életem, a hobbim a koncertre járás (havi 3-4x), a fesztiválok (külföldiek főleg). Egyszerűen fontos, hogy a párom ezekben hasonló legyen és együtt is csinálhassuk akár. Egyébként főleg punkot, hc-t, grind zenéket hallgatok amióta tudom az eszem, mert ilyen közegben nőttem fel.

Viszont a haveri körömből nem akarok senkivel összejönni, mert egyszer már megpróbáltam, másfél évig együtt voltam az egyik sráccal akivel előtte 5-6 évig barátok voltunk, és elég szar vége lett. Most meg nagyon nehéz egy társaságban lenni vele.

A társkeresőzés nem az én műfajom, jobban szeretek személyesen, azokon a bulikon amikre járni szoktam. Viszont ott főleg 30 körüli korosztály van, akik sz*rba se vesznek a korom miatt... pedig tényleg nem kósza kalandokat keresek, hanem egy értelmes, komoly párkapcsolatot, szimplán nekem ez tényleg egy fontos tényező. Ha ez megvan, meg az alap szimpátia, onnantól kenyérre lehet kenni.

21L

2019. dec. 17. 20:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21 évesen én is hasonlóan gondolkodtam. 5-6 év és sokat változik az ember gondolkodása. A zenei ízlésed is formálódik, rájössz, hogy mindenből lehet új elemeket meríteni, és hogy végső soron két féle zene létezik: tetszik és nem tetszik típusú, múfajtól teljesen függetlenül. 30 felett ma már mindenféle műfajból van kedvencem. Amellett, hogy a metal a fő irányvonal, ha olyan kedvem van, simán hallgatok dubstepet akár, vagy freestyle, EBM, dance, klasszikus, new wave/darkwave, akármi. Nem szabad szűk látókörünek lenni, saját magunknak állítunk a sablonokkal korlátokat. A 30 körüliek azért nem vesznek komolyan, mert tudják, hogy nagyot fordul a világ akár 5 év alatt is, gondolkodásban és világlátásban egyaránt.
2019. dec. 18. 06:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Koncerten próbáltál már társat keresni?
2019. dec. 18. 08:20
 23/24 A kérdező kommentje:
Persze, barátaim nagyrésze koncertes ismeretségből való, mi is együtt szoktunk járni általában, bár nekem az se okoz gondot ha egyedül megyek. Fesztiválon is lazán szoktam ismerkedni, nem okoz gondot a nyitás más felé, csak ott meg a nagytöbbség általában rögtön a sátrába invitál még aznap estére, én meg nem ilyen vagyok. És itt általában bukik is az egész.
2019. dec. 18. 09:04
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkedj itt , en is hasonlo izlesu vagyok pl ! :)
2019. dec. 18. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!