Vannak itt olyan emberek, akik teljesen egyedül vannak zenei ízlés terén?
"A környezetemben csak én hallgatok Lady Gagát"
Milyen környezetben élsz te? Ez igen érdekes, hiszen Gaga már a csapból is folyik.
környezetemben csak én vagyok Urban-os (HipHop,Rap,Soul,Rnb,HipHopSoul,Beat)
16/L
17:23 vok
egyáltalán nem zavar SŐT,legalább kitűnök a k*csög partyarcok tömegéből.
Jelen.
New country-t hallgatok és senkit sem ismerek aki kedvelné. Túlélem, bár igaz néha jó lenne olyan valakivel beszélgetni aki nem néz UFO-nak :D Na meg hogy ilyen előadók soha nem jönnek koncertezni, még Európába sem. Rádiót csak a neten tudok hallgatni és sok klippet azért nem tudok megnézni neten sem, mert "sorry, le van tiltva az országodban", ami egyébként egy akkora ganéság!!! Így aztán állandó vadászat az életem és még így is lemaradok egy csomó újdonságról. Hát ez van. :/
Jazz
És nem azért, mert különleges vagyok, hanem mert szeretem.Van 1-2 barátom, aki más műfajban játszik, de szívesen meghallgatja a jazzt is. Nekem ez elég... És sz@arok a Lady Gaga koncertre... :)
sorry ha félreértettem: de ha a jazz-es arc azt hinné a lédi gaga koncertért sírok. jajj nem! :D (tegnapi utolsó voltam)
mondjuk az már jó ha meghallgatják.. jó lehet nekem is meghallgatják, mondjuk az első fél percet aztán :I hátő.. oké.. brr.
kérdező, milyen stílusban vagy egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!