Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik teljesen egyedül vannak zenei ízlés terén?

Figyelt kérdés
Tehát a környezetedben csak te hallgatsz olyan zenét, amilyet hallgatsz, nincsennek hasonló ismerőseid. Ha igen, ez mennyire zavar téged?
2011. jún. 4. 14:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A környezetemben csak én hallgatok Lady Gagát meg Inkubus Sukkubust. És nem érdekel ki mit gondol, zavarni meg végképp nem zavar. ennyi -.-
2011. jún. 4. 14:55
 2/21 A kérdező kommentje:
A zavarást úgy értettem, hogy nem lenne-e jó, ha lenne más olyan valaki is, aki hasonló zenét kedvel mint te :)
2011. jún. 4. 14:59
 3/21 anonim ***** válasza:

"A környezetemben csak én hallgatok Lady Gagát"

Milyen környezetben élsz te? Ez igen érdekes, hiszen Gaga már a csapból is folyik.

2011. jún. 4. 15:46
 4/21 anonim ***** válasza:

környezetemben csak én vagyok Urban-os (HipHop,Rap,Soul,Rnb,HipHopSoul,Beat)

16/L

2011. jún. 4. 17:23
 5/21 anonim ***** válasza:

17:23 vok

egyáltalán nem zavar SŐT,legalább kitűnök a k*csög partyarcok tömegéből.

2011. jún. 4. 17:24
 6/21 anonim ***** válasza:

Jelen.

New country-t hallgatok és senkit sem ismerek aki kedvelné. Túlélem, bár igaz néha jó lenne olyan valakivel beszélgetni aki nem néz UFO-nak :D Na meg hogy ilyen előadók soha nem jönnek koncertezni, még Európába sem. Rádiót csak a neten tudok hallgatni és sok klippet azért nem tudok megnézni neten sem, mert "sorry, le van tiltva az országodban", ami egyébként egy akkora ganéság!!! Így aztán állandó vadászat az életem és még így is lemaradok egy csomó újdonságról. Hát ez van. :/

2011. jún. 4. 22:15
 7/21 anonim ***** válasza:
VAN és UTÁLOM ezt az érzést. úgy hogy aki örül hogy olyan különleges, várjon pár évet, és ha a helyzet marad, hát SZ@R lesz, ígérem :L rengeteg koncert kimarad, mert nem tudok kivel elmenni. és igen voltam már egyedül is, na de mégis..
2011. jún. 4. 22:54
 8/21 anonim ***** válasza:

Jazz

És nem azért, mert különleges vagyok, hanem mert szeretem.Van 1-2 barátom, aki más műfajban játszik, de szívesen meghallgatja a jazzt is. Nekem ez elég... És sz@arok a Lady Gaga koncertre... :)

2011. jún. 5. 08:11
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen, inkább ilyen válaszokra voltam kiváncsi, mint az utolsó 3 válaszoló. És az utolsó előtti hozzászólóval teljesen egyetértek...szar érzés.
2011. jún. 5. 10:14
 10/21 anonim ***** válasza:

sorry ha félreértettem: de ha a jazz-es arc azt hinné a lédi gaga koncertért sírok. jajj nem! :D (tegnapi utolsó voltam)

mondjuk az már jó ha meghallgatják.. jó lehet nekem is meghallgatják, mondjuk az első fél percet aztán :I hátő.. oké.. brr.

kérdező, milyen stílusban vagy egyedül?

2011. jún. 5. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!