Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik teljesen egyedül vannak zenei ízlés terén?

Figyelt kérdés
Tehát a környezetedben csak te hallgatsz olyan zenét, amilyet hallgatsz, nincsennek hasonló ismerőseid. Ha igen, ez mennyire zavar téged?
2011. jún. 4. 14:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
igazából sítlust nem is szeretek magamnak meghatározni, inkább zenekarokat szoktam mondani, mert egyik sem hasonló a másikhoz. ilyen zenekarok pl. Pixies, Sonic Youth, The Pastels, Shonen Knife, Tenniscoats, Birthday Party, R.E.M., Dinosaur Jr, Mariee Sioux..elég vegyes.
2011. jún. 5. 13:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha nagyon be kéne határolni, akkor alternatív/folk.
2011. jún. 5. 14:00
 13/21 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok. Kettős a dolog: egyfelől sz@r, mert sehova sem tudok eljárni ismerkedni, és haverokat gyűjteni, legalábbis 100 kmes körzeten belül. De a zenémnek sem tudnék hátat fordítani, mert azzal önmagamat tagadnám meg.
2011. jún. 13. 02:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Totál nem tudja senki mi mi az a KRUMP, én már 3 éve hallgatom és táncolom is, eddig még minden bulin tetszett mindenkinek de gőzük sincs a stílusról, azt mondják hogy valami Break.
2011. jún. 27. 12:50
 15/21 anonim ***** válasza:
én pl falra mászok már a rádiótol mert ugyanazt az 5 szar rihanna meg gaga zenét meg jennifer lopezt ismételgetik egész nap
2011. jún. 27. 12:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Én orchesrta és epic zenéket is szeretek pl: Immediate Music, Two steps from Hell...stb...

Kevert stílus jön be ,szeretem az új zenéket, előadókat pl:Kesha, de a régebbi számokat, előadókat is kedvelek: Incubus, Lafee, Evanescence:)

És igen néha egyedül érzem ilyen téren magam..a többiek mind Gaga fanok, meg hip hop fanok, disco zenék kedvelői.

2011. jún. 27. 13:23
 17/21 anonim ***** válasza:
én mondjuk a rockkal nem vagyok annyira egyedül, de azért eléggé elvan nyomva ez az ág is... ha valaki bekapcsolja a rádió1.et legszívesebben lelőném, vagy őt vagy magamat...
2011. jún. 27. 16:05
 18/21 anonim ***** válasza:
A zenei ízlésemmel egyedül maradtam teljesen. A stílusom hard rock/alternatív/folk. Néha nagyon hiányzik valaki, aki ugyanazt szereti, amit én, dehát erre vannak a fórumok, ott vannak hozzám hasonló arcok. Viszont azokat sem irigylem, akik a most népszerű előadókat szeretik. Én pl. utálnám, ha Led Zeppelin folyna már vérem helyett is. Egyszerűen unnám, ha minden rádión az szólna. Így viszont igazi kincs, ha egy olyan emberre akadok, aki ugyanúgy rajong a Guns N Roses-ért, mint én :)
2011. jún. 27. 16:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát azért szerintem egy kicsit zavaró ha egyedül vagy ilyen téren. Mert én viszont rockot, black metalt, goth metalt, death metalt és punk zenét hallgatok a környezetem meg pop, disco, house számokat hallgat....amíg egy suliba jártam az egyik haverommal elég jó volt mert ő is ilyeneket hallgatott és így meg tudtuk beszélni az új számokat, hogy milyenek meg tudtunk egymásnak zenéket adni! Azért ez így elég jó, de most hogy már nem járunk egy suliba b*szogatnak is miatta, hogy fujjj te miket hallgatsz meg ilyenek, és amikor ő is ott volt akkor békénhagytak. Úgyhogy kicsit zavaró...:S :D
2011. jún. 27. 20:12
 20/21 anonim ***** válasza:
mindenképp zavaró hogy nincsenek a környezetedben! nekem az nem elég hogy látom a fórumokon hogy sokan szeretik, inkább még jobban elszomorít hogy én meg egyedül vagyok. én nem akarok az interneten élni, csak mert ott vannak a lelki társaim.. :S meg az interneten nem is lehet koncertekre menni.. meg amúgy is én nem akarok azon az áron ,,egyedi" lenni, hogy közben tök magányos vagyok :L wáá
2011. jún. 27. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!