Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak kizárólag az anyagiak miatt könnyebb 30 fölött a társtalálás?
Közismert tény, hogy a férfiaknak 30 alatt nehéz, 30 felett könnyebb a társkeresés. A nőknek meg fordítva. Nem akarok különböző statisztikákat meg ilyeneket linkelni erről, aki nem vak az látja, tudja.
De mi is ennek a valódi oka? Kizárólag azért, mert valószínűleg már vagyonosabbak akkorra?
A másik elmélet szerint meg érettebbek, sármosabbak, de hát ez nevetséges..
Igen a pénze miatt, már van saját lakása autója, és feltudd öltözni hogy szalonképes legyen a megjelenése.
Persze nyilván ez nem elég, de jobb alap mint amikor ezek sem voltak
Miért? 20-25 évesen szinte semmit nem tudtam a nőkről. Most tudom, hogy legyek vonzó a szemükben. Tudok stílusosan, elegánsan öltözködni. Figyelek a higiéniámra, ami ezer apróságból áll (illat, szőrtelenítés, frizura, stb-stb). Tudom kb. mit kell mondani egy nőnek, tudom hogy kell beszélni a nyelvükön. Tudom hogyan lehet a legeffektívebb módon eljutni a megszólítástól legalább a bugyi lehúzásáig. Tudom hogyan legyek tökös, magabiztos, jó dumás, vicces.
Ezekről gőzöm sem volt még mondjuk 5 vagy 10 évvel ezelőtt, tök kis béna voltam igazából. Mostanra a tapasztalat meghozta azt, hogy értek a nőkhöz és vonzó tudok lenni egy egész nagy részük számára.
31/F
sármos = férfiasan jóképű (nem kisgyerekes az arca, hanem férfias)
annak a szónak, semmi köze az anyagiakhoz
20-as korosztályban leginkább a menő gyerekeknek jön össze kapcsolat, mert a nők ilyenkor még nem feltétlen akarnak családot,komoly dolgokat, így mindenki a helyi macsóval akar összejönni. A férfiak többsége nem nagyon rúg labdába,mert "nem elég tökösek".
30 körül a nőknek nagyobb igénye lesz a komoly párkapcsolatra, mert családot/gyereket akarnak, ilyenkor már beérik olyan férfiakkal is,akikkel 20-as éveik alatt nem feltétlen jöttek volna össze. A férfiak abban a korosztályban kezdenek el kelendőek lenni, ahol a nők már családot akarnak, mert onnantól van szükség rájuk. Ez régen 200onéves korban már bekövetkezett, most a társadalmi változások miatt ez 30 körülre tolódott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!