Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem vagyok jóképű és minden nő visszautasít?
8-as!
"Tuti nem a töltött galamb típusú nőknél próbálkozol. Pedig ha ronda vagy akkor neked csak az jöhet össze! Ez az élet rendje!"
Ez sem teljesen igaz. Ahogy te írod, a "töltött galamb" nők, elég sok esetben várnak el sportos pasit, vagy legalábbis olyat akin nincs feleslgeg. Volt aki képes volt azt mondani, hogy bőven elég, ha ő rajta van mit fogni (eléggé molett volt a lány), a férfin ne legyen felesleg.
12-es vagyok.
"Véleményem szerint ez mind az instagramnak köszönhető, mert ott azt látják, hogy mindekinek szép párja van, gazdag párja van, izgalmas az életük, szép helyeken járnak stb meg az ott jelen levő rengeteg helyes pasi miatt az ingerküszöb is nyilván fentebb csúszott."
Én szerintem ennek 2 oka van.
1) A médiában az van, hogy csak a kigyúrt, gazdag pasasoknak lehet nőjük (pl van az Old Spice reklám, de műsorokat is ide lehet sorolni, pl Éjjel-Nappal Budapest, Való Világ). Nagyon felületes lett a világ sajnos. Belsővel nehezen lehet a külsőt kompenzálni.
2) Ami az internetes társkeresők előnye, az a hátránya is egyben. Ugyan jó dolog egy szobából ismerkedni, akár több emberrel is egyidejűleg, de pl a nők ebből mit látnak? Napi 50 pasas érdeklődik az irányukba. Ettől még a legkevésbé vonzó nőknek is hatalmas lesz az egójuk. Mit gondol magában a nő? "Engem mindenki akar, jó nőnek tartanak. Igaz, hogy van rajtam felesleg, de akkor is akarnak engem." Így aztán el sem kezd fogyózni, mert még moletten is sok pasas ír neki (még ha esetleg csak szexet akarnak tőle és mást nem, akkor is), de ő elvárja a sportos pasit, mondván napi 50 pasas ír, bőven van miből válogatnia, így csak a tökéleteset választja ki. Erről mondjuk mi férfiak is tehetünk, hogy ez így alakult. Igazad van az instagramban is, de ide sorolható a facebook is. Míg egy nő a képére kap mondjuk 150 like-ot (mindenféle férfitől), addig egy férfi kb max 20-at kap a legtöbb esetben.
Az arcodon nem tudsz változtatni.
De mennyire vagy sportos, mennyit edzel? Tudod hogy minden csaj bukik a sportos pasikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!