Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem vagyok jóképű és minden nő visszautasít?
A választ szerintem te is tudod.
A) Egyedül maradsz és várod a csodát.
B) Lentebb teszed a mércét (külsőségekben).
Hallod ember?! 😊 Én mindig "csúnya" pasiba voltam szerelmes! Hogy miért? Mert karizmájuk volt: magabiztosság,teljesen jelen voltak fejben,egyszere sugárzott belőlük az erő és a gyengédség,
Amikor beszélgettünk,fenntartották a szemkontaktust,jó illatuk volt,komolyak voltak néha kis humorral füszerezve.
Nem szavakkal bókoltak,hanem a tekintetükkel.
#6-os vagyok.Ja és rengeteg pasi szerint jó nő vagyok. :)
Sok sikert és ne add fel!
Nehéz pont azt megtalálni akivel kölcsönösen meglenne a szimpátia. Vagyis az a nehéz hogy vele elinduljon valami ismerkedés. Lehet elsétáltok egymás mellett, és azt gondolja a csaj hogy hú de cuki ez a pasi szívesen megismerném. Vagy napi szinten beszéltek, de egyikőtök sem mer randit kerdeményezni....
Én sokáig azt hittem hogy csúnya vagyok, es senkinek sem jönnék be. Aztán néha hallottam innen onnan hogy tetszettem bizonyos nőknek régebben. Exem is azt mondta pont a zsánere vagyok kinézet tekintetében. A mostani párom jóképűnek és szexinek nevezett.... Holott én sem jóképűnek sem szexinek nem gondolom magam.
Tudod mindenkinek más jön be.
És sem az exem , de a mostani párom meg főleg nem banyarém, vagy ahogy itt írják töltött galamb!
Van esélyed , csak nehéz megtalálni azt akit kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!