Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire reális, hogy egy top 10 pasi rákényszerül a nála sokkal alsóbb kategóriás nőre?
Nem csak egyéjszaka működik, hanem rövid távon, illetve mondjuk úgy, hogy négy fal között. Ha nem vállal szülők, barátai előtt,és ő jó pasi, te nem vagy fullos nő, akkor ez működik ilyen módon.
Igenis, van, hogy valamiért vonzódik szexuálisan, de nem tart elég jó partinak, nem tart saját kategóriájának egy igazi, hosszú távú kapcsolathoz.
Nem csak tökéletes csajokat kezelgetnek a jópasik. Ez nem ilyen fekete-fehér, ahogy a vonzalom is szubjektív dolog.
Szerintem èrtelmesebb lenne ez a kérdés ha kivonnád belōle az ilyen nevetséges jelzōket. Pl. nincs olyan, hogy “top 10” pasi, akibe minden nō beleszeretne.. írhatod simán úgy is, hogy jóképū pasi, akkor is megèrtjük, az ilyen “top 1-10” pasi duma inkább túlzás. Azt se igazán lehet érteni, hogy nálad mit jelent, hogy alsó kategóriás nō? Lehet, hogy valakinek imádnivaló egy nō, akit te alsó kategóriának neveztél pl. azért mert nem extrém nōies, nem hord mūkörmöt, vagy nem cicanadrágba feszít folyton.
Tehát olyan sztereoríp, ítélkezō jelzōket használsz, amelyek nem biztos, hogy a valóságot fedik.
Ezt én írtam. És velem ez megtörtént 16 évesen. Aztán 18, bár ott már csak randik voltak, és csók, ÉS MEGTÖRTÉNT velem. Érted?
A top kategóriát nem én találtam ki, amúgy a srác egy politikus gyereke volt, felső tízezer, akkor még, helyes, sportoló, elit nyári középiskolába járt külföldön, komoly célok, komoly egyetemre pályázott, és régebben volt, de megtörtént.
Azóta sem értem, hogy miért, de vonzódott hozzám és kész. Kapcsolatot a környezete miatt mégsem akart.
Most is belemennél egy ilyen kapcsolatba?
Privátra válaszolva..Akkor 16!!! éves voltam. Az nagyon kevés. Ma már sokkal több eszem van ennél, és dehogy. Meg ha belemennék a férjem valószínűleg kitaposná a beledet. Nem az enyémet, a tiédet :-)
Nem igazan jön le a kérdés lényege, min kelle csodálkozni? Hogy egy helyes pasas nem egy jó nővel fekszik le vagy azon hogy nem vállalja fel? Van ilyen meg millió verzió. Lehet, hogy perverz a pasi vagy fétises a nővel meg ki tudja élni. Nyilván nem barátnőnek kell neki. De mi ezen a szokatlan?
A nők sem mindig a hagyományos párkapcsolatban gondolkodnak ma már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!