Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerintem Palvin Barbi ronda, és nekem kifejezetten a külseje miatt nem kellene, akkor ez azt jelenti, hogy nekem túlzott elvárásaim vannak?
Mindenki, - főleg itt - azt állítja hogy az a lány szép. Sőt szépségmintának állítják be. Holott nekem eskü, hogy nem kéne. Szimplán azért mert csúnyácska. Nem szép az arca, nagyon blőd az egész feje, lefele lógnak a szájai, meg olyan mű az egész. Egyszerűen nem kellene mint nő, azért mert külsőleg csúnya, és nem jön be.
Akkor ezek szerint nekem vannak nagy elvárásaim egy nőtől külsőre, vagy szerintetek sem szép az a csaj?
"Sarah Michelle Gellar pl. tényleg szép volt fiatalon"
Jesszus! Na ő tényleg ronda, érdektelen, átlagos a fotókon.
Nekem sem az esetem nekem is rém átlagos! Mind külsőleg mind belsőleg...
oke azert csunyanak nem csúnya de azert nem is világi szépség... 10 ből talán egy erős 6-os...
Barátnőm 10/10-es!!!! Nekem legalábbis 😬 lehet másoknak csak 7-os vagy 8-as de az biztos hogy a kis rizszabálóm szebb mint a palvin...!
Szerintem nem túlzottak az elvárásaid, csak más típus tetszik. Én nő vagyok, de ismerek nem egy olyan férfit, akinek szintén nem jön be, a különlegesebbekre buknak. Ami valószínűleg meg másnak nem tetszik.
Nőként nekem sem tetszik (és ezt nem azért mondom, mert magamat olyan szépnek tartanám). Sokkal szebb arcú nőket tudok akár az ismerőseim között, akár az ismert emberek között. De nekem férfiakban sem tetszik az, aki "állítólag" egy adonisz.
38 igen ez igy van! Vannak teljesen eltérő tipusú nők és férfiak
Akik szinten jól néznek ki de bizonyos vagy akár több rétegeknek nem tetszik! Nekem sem tetszik a palvin barbi pont az a tipusú (külsőleg) ami még csak be sem indít... elismerem hogy jol néz ki... de csak azért mert nem vagyok vak és tudom hogy sokaknak tetszik... de az biztos hogy engem semmi pénzért nem kapna meg 😅😂 (ha egyszer nincs kémia akkor nincs...!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!