Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 20-30 éves férfiak 70%-ának nincs barátnője?
Több százat ismerek, Budapesten, megyeszékhelyeken, falvakból, mindenhonnan. És ez a matek mindenhol.
Hogyan lehetséges ez? Miért van ez?
Azért szerintem ennyire (még) nem erős a helyzet, de tény, hogy van benne igazság.
A gond az, hogy míg a férfiak a nők többségét vonzónak tartja (vajon hány egyetemista csajra mondaná azt egy átlagférfi, hogy nem húzná meg? 20%-ra?)
addig a nők a férfiaknak csak egy jelentősen kisebb részét.
És mivel ugye már felborult a világ rendje, és az ösztönök kiélésére bíztatják a nőket (dugj alfákkal, legyél karrierista, neked minden jár) addig az emberi értékeket (család, monogám kapcsolat stb) folyamatosan pusztítják.
Tudod, afelé haladunk, mint az állatvilágban. Az alfák pároznak, a többi hoppon marad.
Arról persze elfeledkeznek, hogy az ember a fejlődést az ösztönei rendszabályozásának köszönheti, és ha ez nincs, akkor szépen le is fog pusztulni minden - de ez már más kérdés...
"egy-egy jó pasi egyszerre több lányt is 'birtokol"
Persze, altasd csak magad.
"legyél karrierista"
Ezzel is csak a selejt hullik. Azok, akik csak magától megélni nem tudó nőt tud fogni, mert másnak nem kell. És most sír, hogy a nők már nincsenek rászorulva.
Végtelenül szanalmasak vagytok!
"Több százat ismerek, Budapesten, megyeszékhelyeken, falvakból, mindenhonnan. És ez a matek mindenhol. Hogyan lehetséges ez? Miért van ez?"
Már általánosban is így volt: menők a menőkkel, lúzerek a lúzerekkel spanoltak.
A párkapcsolathoz 2 ember kell én meg még sosem kellettem egy nőnek se.
30F
A te statisztikaiddal szemben elmondhato, hogy magyaroszagon a ferfiak es ezaltal a nok fele is hazassagban el. Mivel a tobbnejuseg nem torvenyes, igy ebbol adodik, hogy a te megfigyelesed csak egy mikrokornyezetre ervenyes. Az elettarsi kapcsolatok nincsenek benne, mert a kormany szamara az erdeketelen, tehat nem kutatjak. De mivel nagysagrendileg ugyanannyi ferfi es no el kis hazankban, igy inkabb az a helyesebb megfogalmazas, hogy annyi nonek nincs baratja, mint ahany ferfinak nincs baratnoje.
A problema a ferfi populacionak az a resze, amelyik olyan alapveto emberi, mentalis es ferfiassagbeli kepesseg hianyokkal kuzdenek, ami alkalmatlanna teszi oket egy parkapcsolatra. Beloluk lesznek a fotelfilozofusok, akik jol megfejtik a dolgokat. Kozben meg baratno egy szal se.
43F
Nekem pl azért mert idén nyáron megcsalt a (már csak volt) barátnőm, majd szakított velem.
Legjobb barátomnak azért nincs, mert még tavasszal megcsalta a barátnője és összejött azonnal a másik fazonnal.
Egy másik jó barátom nője, 7 év kapcsolat és ha jól emlékszem 4 év együttélés után szintén lelépett egy másik fazonnal (aki kvázi a főnöke). Ez volt 1 éve.
A 4. srác akivel nagyon jóban vagyok szintén ilyen cipőben jár, nagyjából 3 éve durván megcsalta a nője és összejött egy gyerekkel, akit ráadásul ugyanúgy hívnak mint őt. :D Azóta neki sem volt semmilyen komoly kapcsolata.
Aztán van még jó pár ismerősöm, haverom akik szintén hasonló cipőben járnak.
Az idei a szakítások éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!