Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek nemis kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek nemis kell a romantika?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt a kérdéseket és méllyen el szomorít amit látok:

A nők kiröhögik azt akinek mély érzelmei vannak. Nekik nem kell olyan férfi aki szerenádot adna a nőnek vagy aki verseket ír vagy ékes szóló lenne a nővel.

2019. dec. 11. 20:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%

"felgyorsult a világ."

Vagy 100 éve ezt mondják, és feltehetően 100 év múlva is ezt fogják.

2019. dec. 12. 11:00
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi romantika meg a kirakat jellegű Romana regény / mexikói telenovella jellegű romantika között van különbség. Az ékesszólással semmi bajom nincs, ha az intelligenciával, olvasottsággal társul és természetesen jön a férfinél... a kérdező esetében röhejes és erőltetett lenne például, mert sem helyesen írni, sem fogalmazni nem tud. A versírás is rendben van.

A szerenád nekem már túl nyálas (kiv. ha négy fal között adja elő, olyan stílusban, ami tetszik nekem, és tud is zenélni és van is hangja hozzá). De ettől még nem a bunkókat kedvelem. Inkább a természetes, modern romantikát. Nem attól lesz nekem igazából romantikus valaki, hogy rózsaszirommal körbeszórja az ágyat meg 600 gyertát nyújt. Hanem a hétköznapi figyelmességektől, megértéstől... hogy felajánlja pl., hogy megmasszírozza a hátam, ha látja, hogy bemerevedett vagy meglep a kedvenc csokimmal.

2019. dec. 14. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!