Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a baj a Tinderes pasikkal?
Poénból váltottam nemet az alkalmazásban és megnéztem a "versenytársakat". Azt kell mondjam nem értem miért panaszkodtok sokan.
"Csak az izmaikat mutogatják", "nincs egy normális képük se", "kocsikkal meg pénzükkel pózolnak", "nincs kitöltve a BIO" amiket a leggyakrabban olvasok mint panasz, de én ezt nem tapasztaltam, vagy nem kirívóbban, mint a lányok között. Férfiaknál továbbá nem sok hányinger keltő thrash profil volt, ami lányoknál már zavaró méreteket öltött. (1-2 agyonfilterezett kép magadról, a többin meg macskák meg trash memek) Legtöbb srácnak ki volt töltve a bio-ja is. Szóval nem értem alapvetően mi a probléma. Sokan még a leírásban is jelezték, nem egyéjszakás kalandra vágynak, kb hasonló arányban ahogy lányoknál is szokott lenni. Talán annyi különbséggel, h itt a fiúk között azért jobban néztek ki, akik ezt kiírták. Beszélni nyilván nem beszéltem egyikükkel sem, de nagyon kíváncsi vagyok mi a lányok valós oka amiért panaszkodnak. Mert a fentieket alaptalannak látom.
Milyen a tökéletes Tinder profil? (Azon kívül, hogy a szőke herceg van rajta fehér lovon...)
#19: igen, külföldön sok helyen szó szerint szexpartner keresőnek használják az alkalmazást
#20: ezek szerint írjam ki hogy tudok villanyt szerelni, meg megvédem a családot? Milyen férfiértéket kell reklámozni? Egyáltalán milyen van? (Szerintem minél sokszínűbb valaki annál jobb, nem bontanám férfi meg női értékekre a tulajdonságokat, de érdekel a véleményed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!