Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk tutyimutyi pasikkal könnyebb a párkapcsolat?
Van egy barátnőm akit nem zavarja ha a férfi félénk tutyimutyi. És bizony szinte tökéletes a kapcsolatuk.
Ahol viszont a férfi határozott férfias ott állandóan megy a veszekedés...
Persze mert női uralom van.
A másik helyen meg nem adnak mindig igazat a nőnek minden hülyeségért. Aki kiáll magárt a férfi, ez meg feldühíti a nőt.
Hát akkor szerintem a barátnőd pasija nem félnék és tutyimutyi, hanem kompromisszum képes és odafigyel a párjára.
A határozott férfias meg nem az, hanem csak simán egy egós bunkó, azért megy a veszekedés...
A félénk tutyimutyi pasi meg én vagyok, mert folyton itt lógok a gyakorin és ilyen kérdésekre válaszolgatok, ahelyett, hogy kimennék a városba, valami parkba, nőket leszólitani, beszélgetni velük és a telefonszámukat elkérni...
Nekem is van egy női ismerősöm, aki a világ legpasszívabb, legtutyimutyibb emberével van nagyon régóta és nagyon jól érzik magukat a kapcsolatukban. Ott a nő szedte fel a srácot nem kevés udvarlással, a nő költöztette magához a srácot az anyjától és még el is tartotta 5 éven keresztül, amíg a srác 3 egyetemről kibukott mert nem tudta eldönteni mit akar tanulni. Ott a nő nagyon is domináns és szereti hordani a nadrágot, neki pont ilyen férfira volt szüksége, a srácnak pedig pont ilyen nőre.
Én nem tudnék ilyen férfivel együtt élni, nem vagyok dominás vagy anyáskodó és önálló határozott nőként magam mellé is önálló határozott férfias férfit tudtam csak elképzelni. Meg is találtam és nincs köztünk konfliktus, nem veszekedünk, nem próbáljuk irányítgatni vagy uralni egymást. Kinek mi. Az ismerősöm pasija haverként tök rendben van, jó fej srác, de párkapcsolati helyzetben 5 perc alatt az őrületbe kergetne, sose tudnék egy szervilis személyiségű embert tisztelni és szeretni.
Hát pont olyan,ott a nő lesz a férfi,a nő dirigál.
Ergó vagy a nő lelkibeteg vagy nem kell egy igazi férfinek kénytelen beérni ilyennel.
Az más kérdés,hogy majd közben az alfához el fog járni időkérdése.
A félénk tutyimutyi pasija szerint is jó a kapcsolatuk, vagy csak fél szólni, hogy Bszottul elege van már?
Az én tapasztalatom az, hogy a vita fontos. A vitákból tanul mindkét fél és ha harmonikus a kapcsolat, akkor egymás megismerését szolgálja. Persze a vita nem egyenlő a veszekedéssel. Veszekedni alapból csak az szokott, aki képtelen az érdemi vitára és/vagy kompromisszum képtelen. Persze van, hogy az embernek olyan a hangulata, de nekem pl. sosem volt olyan kapcsolatom, ahol "állandóan" veszekedés lett volna. Akkor minek lennék kapcsolatban? F31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!