Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a baj a Tinderes pasikkal?
Poénból váltottam nemet az alkalmazásban és megnéztem a "versenytársakat". Azt kell mondjam nem értem miért panaszkodtok sokan.
"Csak az izmaikat mutogatják", "nincs egy normális képük se", "kocsikkal meg pénzükkel pózolnak", "nincs kitöltve a BIO" amiket a leggyakrabban olvasok mint panasz, de én ezt nem tapasztaltam, vagy nem kirívóbban, mint a lányok között. Férfiaknál továbbá nem sok hányinger keltő thrash profil volt, ami lányoknál már zavaró méreteket öltött. (1-2 agyonfilterezett kép magadról, a többin meg macskák meg trash memek) Legtöbb srácnak ki volt töltve a bio-ja is. Szóval nem értem alapvetően mi a probléma. Sokan még a leírásban is jelezték, nem egyéjszakás kalandra vágynak, kb hasonló arányban ahogy lányoknál is szokott lenni. Talán annyi különbséggel, h itt a fiúk között azért jobban néztek ki, akik ezt kiírták. Beszélni nyilván nem beszéltem egyikükkel sem, de nagyon kíváncsi vagyok mi a lányok valós oka amiért panaszkodnak. Mert a fentieket alaptalannak látom.
Milyen a tökéletes Tinder profil? (Azon kívül, hogy a szőke herceg van rajta fehér lovon...)
3-as vagyok, 23 vagyok, 22-30 évesekkel volt ez...
(De a kor nem jelent semmit, a párom is ez a korosztály, ott találkoztunk, mégis normális...)
Amíg vannak könnyen kapható nők és megvannak a módszerek hogy megfektessük őket (ergo lent vannak az igények) addig felesleges zenéről, filmekről meg más időhúzó marhaságokról beszélni. Ha k##ni akarok akkor úgy is terelni fogom a témát. Ha vevő rá már megérte. Ha nem akkor megk##rja valami "csaktekelleszhaszétteszednekem-gavallér". Nekem sincs kedvem hetekig a semmiről dumálni ha csak 1-2 menetet rakok a kilométerórába.
27F
Szabadnapos űrhajós.
En nökent mondom , hogy itt kulföldön ahol tinderezem , nem volt egy normalis pasi sem . Pedig masfel ev alatt próbáltam de mind úgy kezelnek mintha mar meglettem volna nekik peldaul 99% azt irja hogy menjek at hozzajuk összebújni !
Elkepzelem a helyzetet , hogy megyek , kopogok egy vadidegen pasi ajtajan , hogy na szia jöttem összebújni
Vastagon hányok ettöl az igenytelensegtöl
Nincs gyomrom egy ilyen ferfihez .
Mikor mar valaki profiljan olvasom hogy , szeret fözni , összebújni mar rosszulvagyok
Azt hittem hogy ezt egy baratnövel szeretik tenni , akit ismernek egy ideje de nem . Barkivel az utcáról
Nagyon ócska szint . Persze lehet szidni de attól még ezek a lehetösegek es a szint ahol ez folyik
Mind ilyenek . Nalad vagy nalam . Egyszer egy szerb kigyùrt pasi irt ram zord arcú es megmondta a nevét . Utana kerestem , ö volt az egyetlen ezzel a nevvel ebben az orszagban es par eve cikkezett a sajtó róla , tehat cikkek jöttek ki , hogy megölte a baratnöjet es leult par evet .
Most velem szeretett volna talalkozni , igaz ö legalabb nem összebújást ajánlott , hanem rendes talalkat
Persze tiltotttam es a hideg rázott
Amúgy jó par ferfi ismerösöm van a tinderen mind 10 evvel min fiatalbbnak irjak magukat , azok is akik ismeretlenek arcra 56 eves kiirt kora 36 . Minden ferfi 35-36 eves , mind fuggetlenek , vagy epp válófélben , ha házas , vagy özvegyek
Egy öszinte embert nem talaltam , vegul talakoztam egy egyszeru mint a faek pasival gondoltam ez csak jó lesz , nem kell fennhordani az orrom, jó lesz a csöszerelö , stb , kiderult sajat cegje van aztan stb , es nagyon egyedulalló , elvalt , stb , introvert , stb , tök jó gondoltam , akkor ö csak az enyem , fenéket , kiderult , meg van egy szexpajtija egy 4 gyerekes nö , akit latogatgat .
En is megtudtam ezt nyomozassal Facebookon miutan mar lefekudtem vele . De mi közöm nem? Csak tartsam oda es ennyi , nem az en dolgom!
Na szóval , ennyit a tinderröl , hatha mas szerencsesebb
Egy pasi profilja szerintem
ne az izmairól szòljon , hanem arról , hogy mit tud nyújtani miert húzzam jobbra ? Szamomra a hasizma semmit nem mond , ez olyan mint a vevö mikor a boltba belép , miert van szuksegem egy adott árura , mit nyújt ? Ennyi
Es a ferfi a ferfiértékeket kell reklamozza, nem a szépségét mert az a nö dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!