Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha állítólag aki ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag aki ebben a tetűfészek országban születik az emberiség 80%-ánál jobb helyzetben van, miért kamu az összes afrikai meg ázsiai feleségkeresős dolog?

Figyelt kérdés

Nem szerettem soha a cukormázat és a hazug illúziókat amiket a Disney talált ki a szerelemről. Habár szeretem a jelent és a jövő felé orientálódom, ha a múltból mondanom kellene valamit, ami tetszett azok az elrendezett házasságok voltak.

Mielőtt bárki rám sütné a gonosz hímsoviniszta jelzőt, pusztán a szerelem illúziójában nem hiszek. A jó kapcsolat alapja szerintem azon túl, hogy egyik fél sem hányja el magát a másik testétől az, ha mind a kettő teljesen nyílt lapokkal játszik.

Úgy látszik a fejlett világban mintha visszafelé fejlődés lenne. Nem tudom a Disneynek vagy minek köszönhető, de valahogy mindenki "szerelemre" vágyik, valami extra különleges, megfoghatatlan érzésre, aztán csodálkozik amikor pofára esik.

Talán a puncs.hu ami még döntögeti kicsit a tabukat, de ott meg átestünk a paci másik oldalára, az összes ottani nő olyan férfiak után epekedik, aki a felső 1% tagja. Semennyire sem reális, hogy mindegyiknek jut egy, viszont aki ebbe az 1%-ba tartozik, ki is használja előnyös helyzetét és mindegyiket kipróbálja, majd jön a következő.

Szóval a kérdés, hogy egy közel 8 milliárdos népességű bolygón, ahol hamarabb van internet meg okostelefon bizonyos országokban, mint normális épületek, egészségügy, oktatás és hasonlók, hol találhatók azok a nők, akik állítólag annyira örülnének ha Magyarországon, azon belül is Budapesten élhetnének?

Mert én sajnos azt látom, hogy még az ország elmaradottabb részein is inkább az út szélén állnak lányok vagy olyannal élnek, aki rendszeresen veri őket esetleg csak házicselédnek használja és semmi kedves szót nem kapnak, egy szűk, rafináltabb részükről meg messziről lerí, hogy olyat keres, aki rajta kívül még a népes családját is eltartja vagy fél percre egyedül hagyod és már nyitogatja a szekrényt, fiókokat hogy mit lehet ellopni (majd lelépni).

2019. dec. 10. 03:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom egy férfi hogy lehet olyan szánalmas hogy juthat el addig hogy külföldről szerezzen be magának egy érdek kapcsolatot... azért mert az itteni nőknek nem felel meg. 😂

Nem semmik vagytok incelek! Amúgy szerintem ez nem egy létező dolog. Akkor az összes nyomi , alacsony , dagadt, kisfarkú , gyári melós stb (az itteni nők szerint elutasított - életképtelen) ferfiak mind Afrikából hozatnák a fiatal , szép de éhező nőket. Nagy divat lenne ez ha működne. 😀

2019. dec. 10. 12:37
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Utolsónak: [link]
2019. dec. 10. 12:41
 13/17 Rockarc ***** válasza:

Nekem van egy kulonc ismerosom. Neki amugy nincs baja a csajozassal, szoval nem ez vezerelte. Eloszor csak pihengetni jart ki Thaifoldre fel evekre. Termeszetesen a fizetos lanyokkal mulatta az idejet, fixen jart hozza a bomba csaj. Aztan ugy dontott vesz maganak egyet. 20.000$ volt. 20 eves, rajzolni sem tudnal szebb not. Soha semmiben nem ellenkezett, barmirol kerdezted az volt a valasza, ahogy neked jo. Reggel leutette a divanyra, elment dolgozni, mikor hazaert, ugyanott ult es varta. Megcsinalt minden hazimunkat, ha kerte tole, sexben sem mondott nemet semmire. Meg nekem is ajanlgatta, hogy vigyem el egy korre, de mondtam, kosz nem. Fel evig birta ezt a kilugozott biorobotot, aztan visszavitte. Szo szerint, mint egy targyat. Nekem ferfikent lelekrombolo volt. Tenyleg, mint egy robot. Ezert sem hiszem, hogy ez lenne a kanaan, ha eljon valamikor.

O kifizette a tanulopenzt (volt neki eleg) es rajott, hogy az inceles almoknal azert messze tobbet er egy hus ver no. Azota mar van egy igen kedves es aranyos mennyasszonya. A lehetoseg mindenki elott adott, menjetek, vegyetek magatoknak alomnot. Majd rajottok, hogy az sem az igazi.

43F

2019. dec. 10. 14:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Rockarc: Nem várnék el tőle ilyen mértékű alárendeltséget.

Kettő dolgot várok el egy kapcsolatban belső tulajdonság terén: legyen hűséges és ne hazudjon.

Külső terén pedig legyen alapvetően igényes önmagára (tisztálkodjon, ha genetikailag szőrösebb típus, akkor figyeljen erre oda, ha genetikailag hízékonyabb, akkor ne fogyasszon el naponta 3-4000 kalóriát és fogja rá a pajzsmirigyére.

Végül pedig, ha velem tartatja el magát, akkor hadd szabjam már meg én, hogy mire költ és ne neki álljon már feljebb.

Ennek a kritériumnak a magyar nők egyszerűen képtelenek megfelelni.

2019. dec. 10. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Hűséges vagyok és nem hazudok, nem is nézek ki gázul, viszont van munkám, mint a magyar nők többségének, épp ezért nem tudnál anyagilag irányítani. Komolyan ez a bajod?
2019. dec. 10. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Kettő dolgot várok el egy kapcsolatban belső tulajdonság terén: legyen hűséges és ne hazudjon."

Akkor tényleg külföldről kell nőt szerezned, mert Magyarországon ilyet nem találsz. Ha olyan jól nézel ki, hogy bármelyik nőt megkaphatod, akkor sem.

2019. dec. 10. 17:40
 17/17 Rockarc ***** válasza:
100%

Valahogy a 21. szazadban nem szamit nepszeru dolgonak rabszolganak lenni. Kicsi az erdeklodes iranta.

43F

2019. dec. 10. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!