Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami magyarázza már el értelmesen, hogy a férfiak miért 35-40 évesen a legkelendőbbek a nőknél?
A statisztika szerint a nők 20-25 között, a férfiak viszont jóval később, 35-40 éves korukban a legvonzóbbak az ellenkező nemnél. Ami azért furcsa, mert elvileg ugyanakkor kéne lennie a csúcspontnak mindkét nemnél, de mégsem ez van. És ezt az élet is alátámasztja rendesen, nem csak egy légből kapott kimutatás, hanem brutális valóságalapja van. Akár csak ha innen gyik-ről indulunk ki, láttatok már egyáltalán 35-40 közötti férfit siránkozni mert nem talál nőt? Mert én még egyet se, vagy totál nem emlékszek rá olyan kevés van. Azoknak mindnek van nőjük. A 30 alatti férfiak szoktak itt rinyálni főleg, meg a 40 feletti nők. És valóban, az életben is azt látom, hogy annyi de annyi szingli férfi van a fiatalabb korosztályban mint a qrva élet. Iszonyú sok van, annyian vannak hogy akár fél Közel-Keletet is bevehetnék csak a magyar szingli pasik. 10-ből 6-7 szingli legalább. Míg fiatal korban nőből szinte senki sem szingli, max 10-ből 1-2, azok is csak azért, mert olyan férfit keresnek aki jobban hasonlít Brad Pitt-re mint maga Brad Pitt. Idősödő nőből viszont már sok a szingli.
Van valaki aki pontosan érti ennek a jelenségnek az okát, és el is tudná magyarázni?
"Azért keseregnek a 30+ nők, hogy a velük egykorú férfiak miért nem foglalkoznak velük. "
Hol keseregnek? A pua agymosott kamu kérdésekre gondolsz?
1. 30+ évesen egy férfinak (jó esetben) már érett(ebb) a gondolkodása
2. Kialakult nagyjábó a személyisége, innéttől nem megy keresztül olyan változsáokon, mint mondjuk tizen vagy huszonévesként.
3. 30, de inkább 35 év felett remélhetőleg már lerakott valamit az asztalra anyagiak terén: saját lakás/ház, önállátásra való képesség (megtakarítás) stb.
4. Ebben a korosztályban a legférfisabb egy féri kinézetre is. Már nem fiatalos annyira, de nem is öreg, már tudja mi áll jól neki és mi nem, hogyan a legszerencsésebb öltözködnie stb. (persze szintén hozzáteszem, hogy jó esetben)
5. Manapság nagyon ritka az olyan család ahol aynuka-apuka évekig, évtizedekig együtt van és közösen tudják felnevelni a gyereküket legalább a 18-20 éves korig eljut úgy a gyerek, hogy nem válnak el a szülei. Szóval a sok egyszülő család miatt, ami tegyük hozzá 90%-ban azt jeleni, hogy a gyerekek apa nélkül nőnek fel, egy bizonyos szinten "apakomplexust" okoz. Ez főleg a fiatal lányoknál mutatkozik meg, azért is keresik már 17-18 évesen is akár az idősebb férfiak társaságát.
6. Egy 35+-os férfi már tudja, hogyan "csavarja el a fejét" egy tininek, vagy egy huszas évei elején járó lánynak, viszont a saját korosztályához lehet már kevés mindaz amivel rendelkezik, illetve nem biztos, hogy szeretné (ismét) elkötölezni magát. Akik ilyenkor egyedül vannak, azok vagy túlvannak már egy házasságon/komoyl kapcsolaton, ahol valószínűleg gyerek is van, vagy éppenséggel még nem jutottak el idáig senkivel, viszont már nem is akarnak, inkább fiatal lányokat hülyítenek.
+1 18-25 éves lányoknak azért nem utolsó szempont az sem, hogy ha egy ilyen korú férfival összeállnak jó eséllyel komoly anyagi támogatást kaphatnak mondjuk az egyetemi tanulmányaikhoz. Ha mást nem is, de könnyebben lehet tető a fejük fölött, ha összeköltöznek egy ilyen korú férfival, akinek sokkal nagyobb eséllyel van saját lakása/háza, mint mondjuk egy velük egykorúnak.
Utolsónál a pont!
Én 25 vagyok, én is azt mondom, vonzó egy 30-as férfi, ami miatt viszont nem jönnék össze velük, az az, hogy van gyerekük nagyrészt (= velem úgysem akarnak már, csak villogni a 20-as barátnővel), meg hogy 40 felett már azért annyira nem jó. XD
A korosztály baromira éretlen, de azért néha ki lehet fogni kivételt.
22 éves egyetemista vagyok, az ismerőseim többsége is egyetemista vagy pár éve végzett. Én úgy látom, hogy a 20-25 éves ismerőseim nagy részének hasonló korú, max 30 éves párja van. Egyetlen lányt ismerek, aki a gyerekkori szeretethiánya és apakomplexusa miatt érettségi után egyből rárepült valami negyvenes, több gyerekes faszi farkára.
"Na de akar egy mai 20-22 éves lány családot alapítani? Neki max. arra kell a pasi pénze, hogy egyetem alatt diákmunka helyett bulikázhasson, meg a pasi eltartsa."
Természetesen a jövőjük felépítését, a (sokszor kemény pénzekbe kerülő) tanulmányaikat a legtöbben nem fogják félbehagyni (de inkább véglegesen befejezni) csak azért, hogy szülessenek. Ha valaki minden áron szaporodni akar egy fiatal nővel, akkor azokat ajánlom erre a célra, akik nem tanultak tovább.
A szüleim korosztályából inkább úgy látom, hogy akik elváltak, közülük a nők egy része végleg kiábrándul a kapcsolatokból és inkább marad egyedül a gyerekeivel. Egy másik részük pedig (akik jellemzően 18-20 évesen házasodtak és sz#r házasságban éltek akár évtizedekig, mielőtt elváltak) pedig kb második tinikorát éli 50 körül, bulizni járnak, egyéjszakásaik/szexkapcsolataik vannak, eszükben nincs még egyszer megállapodni. Kb a harmaduk az, aki 40-en felül vált el és ezek után aktívan keres egy következő komoly kapcsolatot, jellemzően egy korabeli férfival.
Az negyvenes férfiak viszont jellemzően nem azért válnak, mert minden áron valami friss, 20 éves csajt szeretnének, hanem általában a korukbeli, mondjuk 46 éves feleségüket "cserélik le" egy ugyan szintén öregedő, gyerekes, de még mindig egy fokkal jobban kinéző (és persze új, izgalmas) 42 éves nőre (aki előtte sokszor évekig a szeretőjük volt).
Én valahogy soha nem tudom elhinni a KSH adatait.
Túlzottan valótlannak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!