Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok, hogy a srácnak volt tartós kapcsolaton kívül több egyéjszakása is, összejönnétek vele?
Engem nagyon zavar ez, nekem 1 kapcsolatom volt csupán, az egyéjszakások ellen vagyok teljesen. Ti ezt hogy látjátok?
27 N
Azzal legyel tisztaban, hogy nala a sex az szent lesz, akarmilyen mely kapcsolatot is alakitasz ki vele. Ha nem azt es nem ugy kapja toled, amit szeretne, akkor siman otthagy. Nem mondom, hogy nem fer bele az egyejszakazas az ember eletebe, de azert arulkodo, hogy ennyire nem tudott elkotelezodni senkihez. Aztan lehet, hogy a fizetos lanyokat vallotta be neked, csak azt megis gaz lett volna mondani.
43F
ha megcsal vagy nem vesz komolyan, az nem azért lesz, mert voltak egyéjszakásai
az az érdekes számodra, hogy kapcsolatban milyen a viselkedése
inkább így élje ki a vágyait és vállalja fel, minthogy egy "kényelmes és biztoságos" kapcsolatban félremegy, volt lehetősége és élt vele
nekem ez sose okozott problémát a másikban, ennél sokkal fontosabb buktatókra kéne koncentrálni a személyiségében, ha van
szexelt eleget, tehát nincs elfojtott vágya, hogy egyszercsak benyögje, hogy ja amúgy mostmár akar több nőt mégis, hupsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!