Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves, gyermektelen nő már lehúzhatja a rolót?
"kinek milyen családi betegségek, életutak, gyász, özvegység, vetélések akár, devizahitel, rokonok tragédiái vezet oda hogy nem 20 évesen kezdi a siker szériáját."
Szívem szerint egyetértenék, de az eszem (és a TAASZTALATAIM) azt mondják, egy eredményorientált világban élünk és ez senkit (legalábbis a többséget) nem fogja érdekelni párkeresés során.
Az nyomja rám az első piros kezet (akár férfi, akár nő), aki összejönne valakivel akitől van sokkal inkább hozzáillő, pusztán sajnálatból...
A legrosszabb, és ami miatt még több évet pazarol az ember (éppen az, amikor valaki szociális indíttatásból nem akarja megbántani a másikat (vagy csak a narcisztikus énjét félti az esetleges visszaszólástól, ezt sose tudjuk meg, nem láttunk a másik fejébe) legalábbis erre fogja, ezzel indokolja a dolgot).
Én személy szerint azoknak köszönhetem a legtöbbet a személyiségfejlődésem terén, akik megmondták az őszintét, az igazságot, a tényeket, amik sokszor fájdalmasak. A csomagolás persze sok embernél számít, én annyira nem foglalkozom vele, a "b+ de gtszi ronda vagy" és a "hát, nem vagy egy Alain Delon, de lesz olyan aki szeretni fog egyébként is aki egy fokkal szebb az ördögnél" kb. ugyanazt jelenti, csak utóbbi esetben azért ott van benned egy halvány remény.
A "nincs veled semmi baj, csak nem jössz be" meg a leggerinctelebb. Illetve ennél csak egy rosszabb van, mikor olyan kamu indokra hivatkoznak, ami nem valós, de nem tudsz rajta változtatni. És onnan tudod, hogy nem valós, mert utána látod, hogy összejön egy olyannal, akinek ugyanaz a tulajdonsága (magasság, életkor, szakáll, testalkat, hajszín, szemszín, stb.) és vele mégis összejön...
Szerintem a legjobb korán szembesülni az igazsággal, amikor még több év van előtted, nagyobb a mozgástered. Pl. ha csúnya vagy, de 14 éves korod óta azon dolgozol, hogy te legyél Bernie Ecclestone/Christine Lagarde, akkor szinte bárkit megkaphatsz a pénzedért. A külsődért amúgy se kellettél volna soha senkinek.
A szociálisok gyakran túltolják a dolgot. A szolidaritás és humánus dolgok nem azt jelentik, hogy "hívjatok Lorettának, jogom van szülni, akkor is ha nincs méhem, jogom még lehet", hanem, hogy nem lökjük le a Taigetoszról, meg lehetőleg ragaszkodunk a racionális szemlélethez, avagy "bánt valakit? árt valakinek?" akkor meg ne rúgjunk bele még mi is, anélkül is elég szar neki/hátránnyal indul.
"Nem írtam semmi olyat, amin azóta is háborogsz, talán magatokba is kellene nézni..."
Nálatok akkor a dögölj meg, pusztulj el stb... mondatokkal kommunikálnak az emberek ha valami nem tetszik. Utána meg letagadod, és még én nézzek magamba. Tisztán érhetően fogalmaztam utoljára. Te szerintem nem látsz a dühtől. Nem is mondtál semmi bántót, a másik a bunkó, mert neked van egy rokonod, aki 40 évesen kezdi az életét. Vágod mit mondtál ezzel? Részemről én veled befejeztem, te nem vagy normális. Nem is látod amit írok, teljesen értelmetlen minden mondat hozzád. Szerintem ha valakit leszúrnál, később letagadnád, te ott se voltál, ezt csináltad most is, csak nem ilyen tétben. Nem vagyunk egyszinten. Tisztán és érthetően elmondtam, mindenki a döntései alapján él, talán az a rokonod úgy született h kapásból 40éves volt? Hülyeség. Döntött, döntött, döntött, ennyi. Attól h 40 évesen kezdi vki a párkeresést, még nem lesz 20 éves. Arról sem mi tehetünk ha esetleg eddig beteg volt és 40éves korára gyógyult meg. Sajnálom, szidhatsz ahogy akarsz, az élet az nem fogja figyelembe venni, mit tagadsz le, mit hogy fabrikálsz át a saját nézeteidre. Ez nem így működik, akárhogy is ütöd az asztalt.
Ti egyébként nőkkel normális kapcsolatra nem vagytok képesek, különben ugyan minek írogatnátok ide?
3 lehetőség van:
1 pua redpill
2 a fájdalmas magány
3 (fájdalmas társas magány, és a káröröm elemi igénye)
Amúgy képzeld, akik nők ide írnak segítőkészen a kategóriába, általában van párjuk. De ha nagyon érdekel a szexuális deviancia, és zavar a százalékod is, átmehetsz a szex témakörbe. Vagy.... Mi lenne ha a saját blogotokon népszerűsítenétek a bizniszt? Van elég irományotok már neten így is. Vagy senkit nem érdekel és ide kell jönni toborozni?
LOL! Van férjed, de akkor én is tudok pontokat sorolni.
1. Tényleg szerelem van mindkét fél részéről. Kb. 10% esély.
2. Tiszteletről meg hűségről meg olyan szavakról hadováltok, aminek a jelentésével sem vagytok tisztában, mert ha jobban megismer titeket (személyesen) az ember, vagy csak a szomszédotok és lát ezt-azt, akkor hamar leomlik a fal és kihullanak a csontvázak a szekrényből, jobb esetben mindkét oldalról, rosszabb (és sajnos gyakoribb) esetben csak a nő oldaláról, vagy a nő oldaláról jóval több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!