Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves, gyermektelen nő már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves, gyermektelen nő már lehúzhatja a rolót?

Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 17:35
 41/95 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne választhatna 180cm feletti pasit? Lehet hogy ő is 180 körüli, és akkor már mindjárt alapból kiesik a sok alacsony pasi.

Ja, csak a pasik elvárják hogy nekünk had legyen már bárki jó.

2019. dec. 10. 07:58
 42/95 anonim ***** válasza:
31%

De mire föl vannak igényei? Ő mit tud beletenni a kapcsolatba? A mai nők (20-tól felfelé) semmi másra nem képesek, csak igényeket támasztani, neki ez jár, neki az jár, ő otthagyja mert nem jó, ő félrebsz mert nem elég, de miaz h nincs pénz, de miaz h nincs mindennapos rendelgetés (mert főzni nem tud az átlag), miaz h nem rómában vagyunk minden hétvégén nyáron, stb... Ez minden amit a nő bele tud tenni a kapcsolatba, magyarul SEMMIT, csak egy hitet, hogy majd a férfinek lehet saját családja. De a 40es már a gyereket sem képes biztosítani, amit eddig betudott tenni a kapcsolatba (csak a testét), már az is kimerülőben van. Mire föl van elvárás? Ha nem dolgozok semmit egész nap, mire föl kérek fizetést? Hogy van ez? Mi ez a kettős mérce? Huzza csak le a rolót, nekem nem kellene az elvárásaival együtt. Azt adja át annak aki kíváncsi rá. Még a 20 éves se képes pozitív dolgot tenni egy kapcsolatba, csak azt h "van, meg elvár", akkor egy 40es? Felejtsük már el, elbszta, sokáig válogatott, most meg jön a jajj de rossz nekem...

ez van.

32f

2019. dec. 10. 13:23
 43/95 anonim ***** válasza:
88%
Nyugodj meg, nem a te kis luvnyettáidról van szó. Azoknak meglesz mindene 40 éves korára. Te meg annyit érsz amilyen nőket választasz magadnak. Hajtsál akkor, hogy finanszírozd a minden hétvégi római kiruccanást, ha ilyen nő kell, hajtsál, ne itt picsogjál és kavarj. Nem minden nő olyan mint azok akikre te hajtasz.
2019. dec. 10. 13:31
 44/95 anonim ***** válasza:
89%
42-es a csőlátásod csak téged minősít, hogy nem ismertél meg 30 éved alatt olyan nőt aki saját magát nem képes eltartani, és más érdeme nincs csak a kinézete.
2019. dec. 10. 13:57
 45/95 anonim ***** válasza:
43%

42: Sajnos igazad van :). Sarkos, de igaz.

Saját sztori: randiztam a közelmúltban egy 30 éves nővel (én magam 32 vagyok). Régóta a legjobb randim volt, normális beszélgetéssel, végén belémkarolós sétálással. Rendes lánynak tűnt, aztán folyamatosan derültek ki a dolgai, mint pl. hogy ő egyetem alatt kb. minden létező dolgot kipróbált (igen, a szexben), hogy úgymond kiélje magát.

Ez alapján nekem a következő kép rajzolódott ki: a 20-as éveiben mindenkinek odaadta magát, mondván, hogy ő megérdemli pusztán a létezése okán, alanyi jogon minden jár. Ezután, 30 körül persze jön a kétségbeesés, hogy hol a gyerek és a szerető család - szeretni és megbecsülni a másikat persze közben nem tanulta meg, az igények maradtak, ő a teremtés koronája. Neki most is, mint eddig is minden jár, ha egyetem alatt az járt, hogy végigmegy rajta az egész fiú koli, akkor most az, hogy teremjen mellette a tökéletes, hűséges társ, aki nem megy félre, nem csalja meg, élete vééig csak őt szereti majd.

Én meg úgy vagyok vele, hogy más(ok) levetett szennyesét nem fogom hordani.

Ilyen és hasonló tévképzetben nyugati nők milliói élnek ma, ez is az oka a sok boldogtalan sz_r kapcsolatnak és válásnak. Amit még csak tetéz a gender nevű elmebaj.

2019. dec. 10. 15:01
 46/95 anonim ***** válasza:
61%
Jöhetnek a cicák 😽🐈
2019. dec. 10. 15:22
 47/95 anonim ***** válasza:
67%

Ma 15.01

Tudjuk, neked meg sajnos kicsi (szerinted), és frusztrál hogy lehet hogy a nőnek voltak jobb élményei életében (szerinted), mint veled lehetne (szerinted).

És igen, volt 2 barátja a kollégiumból=minden fiú végigment rajta (szerinted). Oké, lehet hogy van olyan nő is, amilyet beleképzeltél, de nem ilyen a többség, csak a frusztrációid miatt ezt soha nem fogod látni.

2019. dec. 10. 15:40
 48/95 anonim ***** válasza:
94%

47: rajtam nem működik a shaming language, hiába is próbálkozol :) Tudjuk, szűz is vagyok, és igen, a farkam is kicsi. A gond az, hogy ezt éppen annyira tudod bizonyítani, mint ahogy én azt, hogy szerintem egy megkeseredett csúnyaság lehetsz, aki csak azért ilyen öntudatos, mert soha életében nem kellett senkinek.

Amúgy nem 2 barátja volt, hanem egy sem, volt viszont mellette 20 alkalmi, de szerintem ha megtoldod egy nullával, akkor sem jársz messze a valóságtól. A szexuális teljesítményemre a magam részéről büszke vagyok, ugyanis kaptam bőven megfelelő visszajelzést, és mert frusztrációk engem nem feszélyeznek, ellentétben veled. :))

2019. dec. 10. 15:46
 49/95 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudtam hogy ilyen angol neve is van annak hogy leírtam ezt. Szerintem elég sok esetben így van, hogy ezért akarnak szűzlányt, szóval nem magadat kellene mosdatnod, mert ez egy indok lett volna legalább miért következtetsz baromságokat és miért általánosítasz. De ha még ez az indok sincs, akkor passz. Értem hogy kifogtál egy ribit. És? Azt hitted nincs egy se? Van, de nemcsak ilyen van. Látom nagyon ki vagy művelve szakszavakból, csak nem pua oktatót vagy redpill hívőt köszönthetünk köreinkben? Ja, a külsőm az min. átlagosnak tekinthető :) szóval nem ezért írtam.
2019. dec. 10. 18:55
 50/95 anonim ***** válasza:
20%

42-es vagyok, s 45ösnek igaza van, s ha bárkit megkérdezel manapság már csak ilyen nők vannak.

Minden nő ilyen, vagy ilyen lesz egy idő után, csak női aggyal így fogalmazza meg: "nekem nem jó semmi, mert a másik...". Nem a férfiak ütik az asztalt, hogy nekik jár minden a nagy semmire. Millió példát tudnék hozni, de nem teszem, mivel ti szentek vagytok és megdönthetetlenek, másszóval: mindentudók. Lásd válások, 80%-ba nők adják be, s azért mert semmi nem jó (női aggyal: ellaposodott). Ki a hibás? Hát persze h a férfi. Ki veszíti el a vagyonát? Hát persze h a férfi. Ki nem láthatja a gyerekét? Hát persze h a férfi.

Amit 45ös írt az szép szakmai kifejezés, az magyarul nárcizmus. Téged próbál lenyomni a saját nyomora szintjére, h ezzel ő föléd kerekedjen (látszatilag). Nincs olyan h felelősség, mert mindent másra fog, nincs empátia (bele sem gondolnak a másik helyzetébe ugye...), s bocsánatkérés sincs. Nyilván nekem is kicsi a szerszám, csóró vagyok, ronda, stb... (ha esetleg kiteszek képet, jövedelmet, akkor vagy hazudok szerintük, vagy nem érdekeli őket), de azért az tisztán látható, hogy a férfitől várják a megoldást a nők. Amíg csinos és fiatal, addig hülyének néznek mindenkit, manipulálnak, hazudoznak, pörögnek a fkörhintán, majd jön a kapuzárás, fogynak a jelentkezők, azt jön a rinya. Nagyon sok oldal foglalkozik ezzel a jelenséggel, hogy a mai kor lányai 30-40ig önző nárcisztikus állatok, majd depresszióba esnek, hozzáteszem nagyon helyesen. Kukába velük, aztán csak olyan emberrel kell foglalkozni (ha fiú, ha lány) akire még ráhúzható az emberi mivolt, s nem csak egy önző 2 lábon járó követelőzőgép.

2019. dec. 11. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!