Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire vesznek komolyan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vesznek komolyan egy otthon élő, de dolgozó huszonéves srácot a vele egy idős, vagy kicsit fiatalabb lányok? 26/F

Figyelt kérdés
Mennyire kezdenének egy ilyen sráccal kapcsolatot?

2019. dec. 8. 10:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, inkább az zavar,ha 30 felett is szülőkkel él,bár ott is vannak esetek amikor azt mondanám,hogy oké megértem,pl ha közel van a munkahelye,lenne pénze elköltözni de nincs kapcsoalta ezért nem erőlteti. De legyen hajalndó később elmenni onnan, és ha már otthon él legyen nagyobb megtakarítása. Tehát ,ha kideürlne,hogy otthon él és elveri a pénzét vagy alig tesz félre akkor úgy már fleejtős.
2019. dec. 8. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
minden attól függ, hogy hogyan nézel ki. minél előnytelenebb a külsőd, úgy csökkennek exponenciálisan az esélyeid. a második, milyen igényeid vannak. ez egy pici változó az egyenletben. azért pici, mert az előnytelenebb külsejű lányok is válogatnak keményen, csak ők nem annyira hatékonyan.
2019. dec. 8. 12:39
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Semennyire. Szülőkkel élés 20 év felett minden lánynál kizáró ok.
2019. dec. 8. 13:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Ha valaki nem tud 20 évesen 200.000 forintot keresni, és albérletben élni, akkor már hagyja is a lányokat, mert úgy már nem is jó? Jobb az, ha a két másik lakótársam két számomra vadidegen pasi, mintha a rokonaimmal élnék együtt?

Főzni tudok, és szeretek is. Mosogatni is tudok. Mosni még nem mostam, de diplomás emberként nem ijednék meg a mosógéptől sem. Oké lehetne kétszer ennyi pénz a számlámon, de sokaknak ennyi sincs, mint nekem. Viszont szeretem a munkám, és a lakhelyem is, ami szerintem fontosabb, minthogy egy olyan városban karriert csináljak, amit nem szeretek.

2019. dec. 8. 14:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Ami a kinézetem illeti, nem én vagyok az Adonisz, de lehet többet kihozni belőlem. 195 cm vagyok, most éppen próbálok lefogyni, remélem lesz eredménye a lányoknál is.
2019. dec. 8. 14:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Semennyire. Szülőkkel élés 20 év felett minden lánynál kizáró ok."

Akkor megint az van, hogy csak a gazdag pasiknak lehet csajuk? MNK? Vigyük fel legalább 25-re, az reálisabb. Mert érted, tizenévesen még túl fiatal, 20-on évesen miért nincs lakása, 30 évesen meg túl öreg? Kicsit nagy a szórás...:)

2019. dec. 8. 17:12
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy a nők azt gondolják nekik alanyi jogon megjár minden. Egy nagy büdös lóf..zt!!
2019. dec. 8. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:

28 éves vagyok, szülővel élek még. No, nem azért mert ne tudnék önálló lenni, csak az albérlet egyedül pénzkidobás. Azt a pénzt inkább megspórolom. Természetesen, ha lesz olyan párom akivel összeköltöznék, akkor simán dobbantok itthonról.

De így most sokkal többet tudok félre tenni. Jó ideig kamionoztam, bejártam Európának úgy 90%-át. Így úgy gondolom az önállóságommal nincs gond. Főzni tudok, mosni tudok. Attól, hogy nem egyedül élek, attól még magamra én költök a saját pénzemből. Jelenleg saját vállalkozásomban dolgozok (pénzügyi terület). Van 6 millió kp-m, ez mellett már évek óta fizetek havi 20 000Ft-tal lakáskasszát, fizetek szabad felhasználásút (ezt majd bármire költhetem, ha egyszer felveszem), fizetek nyugdíjbiztosítást. Ha nem is minden hétvégén, de igyekszem egy kis kikapcsolódásra is költeni amikor csak van rá mód. Még így is havi szinten félre tudok tenni 180-200 000Ft-ot.

Napi használatos autóm ugyan nincs, de van egy Skodám ami 2020-ban már 30 éves lesz (idősebb tőlem 1 évvel, haha :P ). Én építettem meg olyanná ahogy kinéz most. Autós találkozókra rendszeresen szoktam vele járni. Ő a hobbim.

Ha valakinek ez nem tetszik, az az ő baja és nem az enyém :D Annak nyazsgem :D

Szóval kérdező én megértem az álláspontodat. Aki csak ezért nem akar veled ismerkedni, arról tegyél nagy ívben magasról.

2019. dec. 9. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!