Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire rossz dolog ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz dolog ha egy nő 35 évesen is így gondolkozik?

Figyelt kérdés

Csak az a férfi aki diplomás, 600 ezret keres minimum, sportos, helyes, nagyfarkú stb

Ismerek egy ilyen nőt. Neki csak az számít és az alapján ítél meg embereket hogy hogy nézz ki meg hogy mennyi a vagyona.

2019. dec. 8. 07:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Abszolút hidegen hagynak a gold diggerek. A szaromat gondosabban pottyantom ki, mint amennyi érdeklődést tanúsítok feléjük. F
2019. dec. 8. 08:39
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Legalább őszinte, nem papol belső értékekről meg kémiáról, miközben a bankszámlától nedvesedik.

Csak nem könnyű ilyen elvárásokkal élnie. Az általa leírt kategóriájú férfiak erősen kelendőek és tudják, hogy a pénzükért szinte akármilyen nőt vehetnek maguknak. Ahhoz, hogy a kisasszony becserkéssze álmai jól kereső paliját, nem elegendő, hogy p*na van a lába között, ezen túl is sokat kell nyújtania.

2019. dec. 8. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
A nőknek igenis fontos a külső és az anyagi biztonság. Senki nem fog összejönni egy Down-kóros, fogatlan hajléktalannal. Nem akartam senkit megsérteni, de ezt eddig is tudhattátok.
2019. dec. 8. 08:54
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Már megint a lúzer gyk közönség, aki azt hiszi, hogy a normalis, 35-40+-os férfiaknak 30 éves lányok kellenek.

Ha a kérdésben szereplő hölgy maga is tanult, jól keres, csinos, sportol, akkor még szép, hogy nem egy lerobbant, csoro, betanított munkást keres.

2019. dec. 8. 08:55
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

....20 éves....

Elírtam m

2019. dec. 8. 08:55
 16/22 anonim ***** válasza:
87%

"tudják, hogy a pénzükért szinte akármilyen nőt vehetnek magukna'

Azért ez nem olyan hatalmas összeg, sok férfi és nő megkeresi. Golddigereknek ez aprópénz.

2019. dec. 8. 08:57
 17/22 anonim ***** válasza:
26%
Itt Budapesten a 600 ezres fizetés nem olyan kiemelkedő.Viszont helyes pasi nemigen van az ő korosztályában,jobban jár ha a fiatalok közt keresgél.
2019. dec. 8. 09:12
 18/22 Sunshinedoll ***** válasza:
76%

Nem kifejezetten rossz dolog, ő dolga, mit vár el, aztán vagy megkapja vagy nem.

Szerintem ezzel a felfogással nem nagyon árt senkinek, max magának, ha senki nem lesz elég jó neki és egyedül marad, mikor párt szeretne.

2019. dec. 8. 09:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
7: Mondjuk egy magyartanárt, aki 170ezret keres, de nem ír úgy, hogy "milyent", és nem tanulatlan.
2019. dec. 8. 12:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem 40 évesen ismerte meg a párját. A farokméretet nem tudom, de a többi stimmel. Az én férjemre is igaz a leÍrtak nagy része, bár én 33 évesen ismertem meg.
2019. dec. 8. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!