Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szivemre hallgassak vagy az eszemre?
Figyelt kérdés
Nos, 21 éves vagyok, férfi. Soha nem volt még barátnőm, mivel nem igazán tudok kezdeményezni a lányoknál. Van egy lány, aki tetszik, pár szót sikerült is vele beszélnem és szerintem(bár ezt nem tudom biztosan)neki is szimpatikus vagyok én. Gondoltam végre itt a lehetőség kezdeményezni egy lánynál, persze a szivemre hallgatok akkor egyből el is kezdtem volna, de előtte még megnéztem a facebook profilját és láttam, hogy 15 éves mindössze(többnek néz ki, én meg kevesebbnek ha már itt tartunk) és egyböl jött bennem egy ilyen rossz érzés, hogy ez miatt bizony nagyon sokan bántanának minket még ha össze is jönne a dolog. Pláne, hogy én nemsokára 22 vagyok ő meg nem rég lett 15. Nem vagyok pedofil, a lány kinézetre simán van 17,18 és a viselkedése sem tűnt kislányosnak, de most mégsem tudon mit tegyek. Nagyon szeretnék már barátnőt és a szivem azt sugja, hogy itt az idő ezért lépéseket is tenni, viszont az eszemmel tudom, hogy bizony valoszinuleg nem lenne zökkenőmentes es 21(22) éves és egy 15 éves kapcsolata. Ti mit tennétek?2019. dec. 7. 19:19
12/14 anonim válasza:
15 éves lányom van. Hagyd békén azt a kislányt, szülőként biztos nem támogatnám. Túl nagy a korkülönbség.
Kezeld az önbizalom hiányodat és ismerkedj korodbeliekkel.
13/14 anonim válasza:
És ki tudja, lehet az a 15 éves lányka tapasztaltabb szexuálisan, mint sok nála idősebb...
14/14 A kérdező kommentje:
Nem leptem semmit az ugyben, ha valakit esetleg erdekel.
2020. jan. 4. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!