Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szivemre hallgassak vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szivemre hallgassak vagy az eszemre?

Figyelt kérdés
Nos, 21 éves vagyok, férfi. Soha nem volt még barátnőm, mivel nem igazán tudok kezdeményezni a lányoknál. Van egy lány, aki tetszik, pár szót sikerült is vele beszélnem és szerintem(bár ezt nem tudom biztosan)neki is szimpatikus vagyok én. Gondoltam végre itt a lehetőség kezdeményezni egy lánynál, persze a szivemre hallgatok akkor egyből el is kezdtem volna, de előtte még megnéztem a facebook profilját és láttam, hogy 15 éves mindössze(többnek néz ki, én meg kevesebbnek ha már itt tartunk) és egyböl jött bennem egy ilyen rossz érzés, hogy ez miatt bizony nagyon sokan bántanának minket még ha össze is jönne a dolog. Pláne, hogy én nemsokára 22 vagyok ő meg nem rég lett 15. Nem vagyok pedofil, a lány kinézetre simán van 17,18 és a viselkedése sem tűnt kislányosnak, de most mégsem tudon mit tegyek. Nagyon szeretnék már barátnőt és a szivem azt sugja, hogy itt az idő ezért lépéseket is tenni, viszont az eszemmel tudom, hogy bizony valoszinuleg nem lenne zökkenőmentes es 21(22) éves és egy 15 éves kapcsolata. Ti mit tennétek?
2019. dec. 7. 19:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
46%
Egy próbát megér. Ha meg nem működik akkor is el lehet szépen, emberi módon köszönni egymástól.
2019. dec. 7. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

Az apja biztos örülne neked. Egy épphogy 15 éves még nagyon kislány szerintem, elmondásod alapján pár szót tudtál eddig beszélni vele, szóval nem igazán derülhetett ki, hogy mennyire érett.

De egyébként a csajszinak biztos imponálna, ha egy ennyi idős férfi/fiú érdeklődne iránta. Ha még kocsid is van, és tudod hurcolni a kis fenekét, akkor főleg. 20-21 évesen mi is buliztunk 16-17 éves csajokkal jó pár alkalommal, alig lehetett levakarni őket, míg a velünk egyidős lányok körében nem tapasztaltunk ekkora rajongást.

Nekem ez a 22-15 sok, egy 27-20 már más lenne például. De amúgy szerintem úgy is be fogsz próbálkozni, bármit írunk. Sok sikert. :D

25/F

2019. dec. 7. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Én simán összejönnék vele.
2019. dec. 7. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Hát figyelj, ha azt nézed hogy a korosztályodból lévő lányok a 30-40es férfiakat keresik (nyilván nem mind), úgy szerintem simán összejöhetsz egy 15 évessel. Ha én visszaemlékszem, anno nem volt ritka hogy a 15-16 éves lányok 19-20 éves fiúkkal jelentek meg iskolai rendezvényeken, hogy mindenki lássa milyen "felnőttek".
2019. dec. 7. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell túlgondolni, udvaroljál neki bátran. Szabad moziba menni, sétálni, beszélgetni, még csókolózni is. Nyilván a mélytorkos orális szexszel várjatok még kicsit. Senki véleményével nem kell foglalkozni, max az apjáéval.
2019. dec. 7. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Túlagyalod, nem szabad! Én 30 vagyok, a feleségem 42, évek óta jól megvagyunk. Mielőtt megnősültem, volt 26 éves barátnőm (22 voltam), és volt 17 éves is (24 voltam). Egyik esetben sem a korkülönbség volt a szakítás oka. Gondolkodás a tett halála!
2019. dec. 7. 21:07
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
15eves nem hozzad valo. 22evesen mar nem tetszes alapjan kellene valasztani.
2019. dec. 7. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
7-es, akkor mi alapján kéne választani, cipőméret alapján? A tetszés, szimpátia alap dolog a párválasztásban. Szerintem is sok a 22-15 picit, de ahogy egyik válaszoló már írta, lehet menni együtt moziba, sétálni, kirándulni, a nemi dolgokkal pedig lehet várni 3-4 évet. Addig pedig nem hangsúlyozzák senkinek, hogy járnak, csupán azt mondják, hogy jó barátok, aztán ennyi, nem fog senki foglalkozni velük. Aztán mikor a lányka 18 éves lesz, be lehet jelenteni, hogy járnak. Ennyi.
2019. dec. 7. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
a 15 az necces, mert elképesztően éretlenek a legtöbben ebben a korban, ami végül is normális, de egy igazi kapcsolatra ilyenkor még alkalmatlan az ember. tapasztalatszerzésnek jó lehet a dolog, de valódi, működő párkapcsolatot ne várj.
2019. dec. 7. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Utolso: par szonal talan tobb kell ahhoz, h megismerjuk a masikat. Amit a kerdezo erez az max szimpatia v szexualis vonzalom. Masok 22evesen egyetemistak vagy vegzos gimisek kozul valasztanak, ez a 15 eves kislany jo esetben elsos...
2019. dec. 7. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!