Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ti kedvelitek az olyan férfiakat (persze, ha bejön, mint férfi), akik sokat mozognak munka előtt és után és egészségesen étkeznek (70%-bAN FŐZELÉK, AMIT ŐK KÉSZÍTENEK)?
Figyelt kérdés
2019. dec. 7. 15:20
11/16 anonim válasza:
12/16 mikeXxX válasza:
5# Az őszinteség az jó dolog én nem pontozgatok le itt senkit sem az értelmes vita többet ér szerintem mások meg szerintem tojnak arra hogy te meg igénytelen lehetsz . 40f
13/16 anonim válasza:
A főzelék az aztán tényleg egészséges. Szétfőzött zöldség, liszttel. Utoljára szerintem nagyanyámtól hallottam ilyet, hogy a főzelék egészséges.
14/16 anonim válasza:
Dehogyis tojnak.... :D Nem ismered az ittenieket. Itt mindenki igénytelen, aki nem csinálja azt, amit szerintük csinálni kellene. Na de ez már nem az én bajom. Ha igénytelen vagyok, akkor az vagyok. Ez meg az én problémám, hogy nem akarok nekik megfelelni. Nálam az igénytelenség máshol kezdődik. Pl. rohadt fogsor, mosdatlanság, koszos ruhák, közben meg edzeni jár.
15/16 mikeXxX válasza:
14# Nem mondtam hogy kötelező lenne bármi is ez egy életmód ami más mint a tiéd de aki tesz valamiért azt nem lehet lenézni szerintem ahogy te tetted ezt vannak emberek is akik ott büdösek ebben igazat adok de én nem nézlek hogy te fotelharcoskodsz csak és mást nem csinálsz a te életed te dolgod de te se nézd le azt aki tesz valamiért szerencsére különbözünk ez is az élet része ezzel sincs baj számit a te véleményed is .
16/16 anonim válasza:
Régebben tetszett volna, de miután volt ilyennel tapasztalatom, azt mondom h soha többet. Erre ment rá a párkapcsolat un. Mert a sport volt mindenek előtt. Teljesen fanatikus lett. Utána a barátok, munka, majd a család, én meg csak valahol a sor végén kullogtam. Kossz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!