Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy olyan sok szexmentes kapcsolat alakul ki?

Figyelt kérdés
Számtalanszor panaszkodnak itt ilyen helyzetről.
2019. dec. 7. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a sok munka és a munkahelyi stressz miatt csökkent le drasztikusan az együttlétek szàma. Mire hazaér, én már alszok.Amikor én megyek reggel otthonról ,ő még alszik.De a heti egy még megvan....
2019. dec. 7. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Az elhízás az ok.
2019. dec. 23. 12:42
 13/15 gublug ***** válasza:

Az emberek tul hirtelen hoznak donteseket es a parkapcsolatukat nem alapozzak meg.

Nem ismerik egymast mert tul gyorsan beleugranak.

Ezert miutan kihul a vagy igazabol uncsi lesz vmlyik fel szamara a kapcsolat, ergo a szerelem/szeretet is elmulik.

A kapcsolatukat nem alapoztak meg szeretettel csak a mai vilag szokasa szerint kihasznaltak egymast legalisan.

A kapcsolat azert marad fenn mert felnek/nemakarnak szakitani, mert az egyedulletet sem szeretik.

Tehat nem egymassal hanem egymas mellett elnek szeretet nelkul.

2019. dec. 26. 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha ez valóban így lenne, akkor nem lenne teli pl.: ez a portál sem az ilyen-olyan-amolyan, különböző módon kipróbált szexuális fordulatok mentén.

Ha nem alakul ki szexualitás, az többnyire a nem jó párválasztás, az érdektelenség, vagy esetleg eü.-problémák miatt alakulhat ki.

2019. dec. 26. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztos fura vagyok nő létemre. Én a szexet akkor is szoktam kívánni, ha nem ideális a partnerem. Volt már olyan, sokáig nem szexeltem és úgy éreztem fáj a hüvelyem és nagyon nedves vagyok csak úgy. Lefeküdtem a férjemmel akihez már régóta nem fűznek érzelmek, mert nincs velem egy szinten. Nagyon jól esett a szex. A mi kapcsolatunkat konkrétan ez tartja fenn.
2019. dec. 26. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!