Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Van nő ideálotok? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van nő ideálotok? Mi a véleményetek egy magas, kicsit duci, viszonylag elfogadható arcú, kék szemű, szőke lányról?

Figyelt kérdés

2019. dec. 6. 21:42
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

[link]

Hát úgy döntöttem teszek már nektek ide egy fotót. Ez a tükör picit torzít de kb reális a kép. A papucsert bocsi, félig elkészült állapotban voltam :D

2019. dec. 10. 19:14
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Nőként, szerintem ezzel az alakkal semmi gond nincs, sok pasinak bejön. Nekem a ruha nem tetszik annyira, de ez részlet kérdés. A hajad picit származnak tűnik, de lehet csak a rossz képminőség miatt.

Ha ápolt vagy, és igényes, stílusos, és nincs borzalmas személyiséged, akkor szerintem könnyen találhatsz valaki hozzád illőt :)

Nekem nőként a nő ideál külsőre, amire törekszem hasonlítani: a sportos alkat, hol vagányabb, hol kifinomultabb stílussal, amit a helyzet megkövetel. De maximálisan el tudom fogadni, hogy más alkattal, stílussal is lehet valaki igazán nőies, és értékes.

2019. dec. 10. 19:35
 33/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D hát félig kész voltam, szóval a hajam mosás utáni állapotban van, azért tűnik ilyen összevisszának
2019. dec. 10. 19:39
 34/46 anonim ***** válasza:
88%

Hét kérdező, még a végén topmodell leszel itt a gyk-n :D

Egyébként ezzel az alakkal szerintem sincs semmi gond. (csakhogy az arcon is sok múlik)

2019. dec. 10. 20:32
 35/46 A kérdező kommentje:
Haha :D hát már annyian zaklattak képért, hogy inkább raktam fel hogy lássa mindenki. Szerinrem nincs gond az arcommal sem, de azt nyilván nem fogom ide kirakni
2019. dec. 10. 20:47
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy duci, ez egy teljesen atlagos testalkat
2019. dec. 12. 00:31
 37/46 anonim ***** válasza:
37%
A térdekbol és a kézfejbol ítélve Transzvesztita vagy,ha jobban tetszik shemale.
2019. dec. 12. 06:38
 38/46 anonim ***** válasza:
47%

Két hírem van a számodra:

- van jó is és rossz is.

Amiket a kinézetedről soroltál, azokkal általában nincs gondja a pasiknak.

Viszont:

- lusta vagy vagy pörgős?

- lepcses vagy hallgatag?

- nyomulós vagy visszahúzódó?

- szendén szemérmes vagy kihívóan kacér és frivolan huncut?

Szóval, pontosan azok a meghatározó információk hiányoznak, amik alapján a pasik döntenek.

Továbbá, soha ne mutatkozz egy pasi előtt félkész állapotban, mivel az a legőrjítőbb számukra.

Ugyanis, azt a benyomást kelted, hogy te alapvetően egy átmenetet testesítesz meg, aki soha nincs kész, aki mindent félbehagy.

Inkább legyél mezítláb, alulöltözött, kócos, sminkeletlen vagy legyél kiglancolva, vonzóan naprakész, de félkészen soha ne mutatkozz, mert a pasiknak az a csaj unalmas és idegeikre menős.

2019. dec. 12. 07:08
 39/46 anonim ***** válasza:

Elfogadható arcú????

Akkor szerintem nem tetszik neked!

Max kényelmes lenne...?

2019. dec. 12. 14:42
 40/46 bandycska válasza:

Bárki bármit mond ami azt sugallná,hogy nem vagy csinos,gusztusos: AZ HAZUDIK ! Engem nem a fotód győzött meg. Már korábban is akartam "hozzádszólni"

Nincs szebb egy telt,akár testes,de csöcsös-faros nőnél!

Ez a férfiak többségének a véleménye,nem csak az enyém. Boldog lehet az ,aki a magénak mondhat téged !

2019. dec. 12. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!