Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van nő ideálotok? Mi a véleményetek egy magas, kicsit duci, viszonylag elfogadható arcú, kék szemű, szőke lányról?
Hát úgy döntöttem teszek már nektek ide egy fotót. Ez a tükör picit torzít de kb reális a kép. A papucsert bocsi, félig elkészült állapotban voltam :D
Nőként, szerintem ezzel az alakkal semmi gond nincs, sok pasinak bejön. Nekem a ruha nem tetszik annyira, de ez részlet kérdés. A hajad picit származnak tűnik, de lehet csak a rossz képminőség miatt.
Ha ápolt vagy, és igényes, stílusos, és nincs borzalmas személyiséged, akkor szerintem könnyen találhatsz valaki hozzád illőt :)
Nekem nőként a nő ideál külsőre, amire törekszem hasonlítani: a sportos alkat, hol vagányabb, hol kifinomultabb stílussal, amit a helyzet megkövetel. De maximálisan el tudom fogadni, hogy más alkattal, stílussal is lehet valaki igazán nőies, és értékes.
Hét kérdező, még a végén topmodell leszel itt a gyk-n :D
Egyébként ezzel az alakkal szerintem sincs semmi gond. (csakhogy az arcon is sok múlik)
Két hírem van a számodra:
- van jó is és rossz is.
Amiket a kinézetedről soroltál, azokkal általában nincs gondja a pasiknak.
Viszont:
- lusta vagy vagy pörgős?
- lepcses vagy hallgatag?
- nyomulós vagy visszahúzódó?
- szendén szemérmes vagy kihívóan kacér és frivolan huncut?
Szóval, pontosan azok a meghatározó információk hiányoznak, amik alapján a pasik döntenek.
Továbbá, soha ne mutatkozz egy pasi előtt félkész állapotban, mivel az a legőrjítőbb számukra.
Ugyanis, azt a benyomást kelted, hogy te alapvetően egy átmenetet testesítesz meg, aki soha nincs kész, aki mindent félbehagy.
Inkább legyél mezítláb, alulöltözött, kócos, sminkeletlen vagy legyél kiglancolva, vonzóan naprakész, de félkészen soha ne mutatkozz, mert a pasiknak az a csaj unalmas és idegeikre menős.
Elfogadható arcú????
Akkor szerintem nem tetszik neked!
Max kényelmes lenne...?
Bárki bármit mond ami azt sugallná,hogy nem vagy csinos,gusztusos: AZ HAZUDIK ! Engem nem a fotód győzött meg. Már korábban is akartam "hozzádszólni"
Nincs szebb egy telt,akár testes,de csöcsös-faros nőnél!
Ez a férfiak többségének a véleménye,nem csak az enyém. Boldog lehet az ,aki a magénak mondhat téged !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!