Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Van nő ideálotok? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van nő ideálotok? Mi a véleményetek egy magas, kicsit duci, viszonylag elfogadható arcú, kék szemű, szőke lányról?

Figyelt kérdés

2019. dec. 6. 21:42
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, folyvást kommentelgetik, hogy a külső nem számít. Olyan ez, mint Zimmer Feriben a pénz nem számít :D csak figyelni kéne basszus, hogy mit hazudtok össze, mert ez így nem túl következetes.
2019. dec. 7. 18:45
 22/46 A kérdező kommentje:
Valóban úgy gondolom eddigi tapasztalataim alapján hogy a külső igenis számít. Nőknél, férfiaknál egyaránt. Lehet bármilyen jó személyiséged, ha nem nézel ki jól...
2019. dec. 7. 19:46
 23/46 anonim ***** válasza:
66%

Pontosan. Vagyis, amikor a nők (és férfiak) azt hazudják, hogy a külső nem számít, akkor azzal csak maguknak hazudnak.

2019. dec. 8. 00:23
 24/46 anonim válasza:
36%
Egy kis mozgással, sportolással a duciságot le lehet faragni. A többi nálam nyerő, csak sajnálom, de én a vékony lányokat kedvelem.
2019. dec. 8. 09:18
 25/46 Feri1978 válasza:
50%
Személyszerint nekem nagyon bejövős a dundi! Szeretem a formákat egy sportos is lehet csinos de a kerek pisi kérek kelek kis poci na az a legjobb
2019. dec. 8. 17:02
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a magas szőkéket főleg ha ducibbak
2019. dec. 9. 15:05
 27/46 A kérdező kommentje:
Hát örömmel olvasom, hogy valakiknek bejönnek az ilyen nők :)
2019. dec. 9. 22:03
 28/46 anonim ***** válasza:
49%

Hány privit kaptál már benne farkas képekkel idáig? :DD

Őszitén, normális férfit nem hiszem, hogy érdekelne, hogy szőke a hajad vagy más genetikai adottságok.

A kövérség más kérdés, azért ugyanis lehet tenni, hogy ne legyen, a túl sok zsír a kitartás hiányát jelenti nekem, olyan embert, akivel nem lehet kitartóan együtt dolgozni. Tehát nem maga a plusz kiló érdekel, hanem ami ebből kiderül.

2019. dec. 10. 15:10
 29/46 librikus ***** válasza:
51%
Rögvest kötélnek állnék - de sokan mások is.
2019. dec. 10. 15:48
 30/46 A kérdező kommentje:

Nagyon sok privát üzenetet kaptam igen :D

Egyébként ne nagyon kövérnek képzeljétek el, hanem tipikusan az a "van egy kis fognivaló rajta" vagyok

2019. dec. 10. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!