Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van nő ideálotok? Mi a véleményetek egy magas, kicsit duci, viszonylag elfogadható arcú, kék szemű, szőke lányról?
A szőke nem érdekel, ma minden nő olyanra festi a haját amilyenre akarja. A lényeg hogy legyen igényes, ápolt.
Az hogy magas nem baj, a kérdés ő elfogadja-e ha én alacsonyabb vagyok valamennyivel?
Ha a duci azt jelenti nem gebe, akkor jó pont, ha viszont ilyen nagyhasú kismamának tűnő, akkor inkább ne.
Mostanában a tehénkanca is azt próbálja súlykolni, hogy az a jó, ha kicsit molett és van rajta mit fogni, fogadd el magad...
Szóval mennyi az annyi, mennyi az a kicsit duci? Magasság, súly?
Sokat segítene ha meg adnád a magasság, súly adataidat.
Esetleg egy fotót, vagy másról aki alkatilag nagyon hasonlít..
Van ideálom, ez nem az..
Viszont ha megismerném, és a személyisége nagyon bejönne lehet beleszeretnék. A személyiség fontosabb nekem, mint a külső.
Egy férfi sem mondta, hogy a külső egyáltalán nem számít.
Ezt a nők szokták mondani mindig (noha mégis ők húzzák bajra a férfiakat egy kép alapján két másodperc alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!