Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban az ember hol tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban az ember hol tud ismerkedni közel 30 évesen?

Figyelt kérdés
Nem igazán van már barátom, mindenki otthon van szinte, nem igen járok el szórakozni egyedül nem jó, meg nincs is kivel, másnak is ilyen nehéz a pár keresés? Társkeresők nem a legjobbak. Az egész tele van kamu profilokkal meg penzlehuzas.
2019. dec. 6. 13:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodtam én is , mit kellene... de ötletem sincs már. Elegendő időt kellene tölteni elegendően nagy számú nő között, ennyi a titok. De hogyan?
2019. dec. 7. 18:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom a megoldast en sem..:(
2019. dec. 8. 09:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Nehéz kitorni ebből de nem is akarok beletorodni
2019. dec. 8. 13:26
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Mire keresel társat, a hisztire?
2019. dec. 10. 07:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Tegnap Ázsia center... liftnél egy nem is hú de magas, pocakosabb férfi, nem ronda, átlagos jött oda hozzám, hogy szívesen meginna velem valamit, mondtam, hogy nem. De akkor csak a számát adja meg, hátha meggondolom magam. Lehet ismerkedni, csak akarni kell. Parkolóban is jöttek oda, pláza, boltok, edzőterem, stb. Szinte nincs olyan nap, hogy ne jöjjenek oda.
2019. dec. 10. 12:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Esetleg valamilyen sportolási lehetőség közben,vagy szoktak különféle buszos kirándulásokat szervezni,vagy túrázos csoporthoz csatlakozni,vagy valami hobbi kapcsán keresni hasonló érdeklődésű csoportot a közeledben
2019. dec. 10. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
15: És mire ment vele? Te is nemet mondtál, meg valószínűleg a többi 20 is. Értelmes ember nem megy vaktába oda mindenkihez, aki tetszik neki.
2019. dec. 10. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
# 17, ő semmire, mert én azért elég jó nő vagyok, más az ideálom. Viszont volt több olyan, aki bejött és megadtam a számomat, találkoztunk.
2019. dec. 10. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a 22 százalékos egy helyi troll incel, más kérdéseknél is fel szokott bukkanni.
2019. dec. 11. 08:28
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Bmeg tanácsot adok és troll vagyok, akkor verjed otthon,ne ismerkedj.
2019. dec. 12. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!