Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ismerkedni ha az ember kopasz?
Figyelt kérdés
A dús haj az egészség a jó frizura az ápoltság és a vonzó külső, egyéniség alapköve.2019. aug. 18. 20:28
2/21 anonim válasza:
A paróka üzletben.
Ugyan már! Remgeteg pasi erősen kopaszodik már 30 körül is.
4/21 anonim válasza:
Valakinek kifejezetten előnyös tud lenni.
5/21 A kérdező kommentje:
#1 férfinél nők nem kopaszodnak ( betegséget nem számolva )
#2 nem pont erre vártam , de jogos ha más se csajozik akkor én se akarjak...
2019. aug. 18. 21:18
6/21 A kérdező kommentje:
#3 ja kifejezetten 😂😂😂 az is jobban áll ha leszr a madár
#4 igen van biztos de nem nekem
2019. aug. 18. 21:21
7/21 anonim válasza:
En betegesen vonzodom a kopasz ferfiakhoz (es allitolag meg jo no is vagyok, csak mar hazas). Szoval ne add fel, ez hulyeseg :)
8/21 anonim válasza:
Az előző párom is kopasz volt és a férjem is az. Mindkettő nagyon vonzó. Korán kezdtek el kopaszodni. Mindkettőnek le van tolva tök kopaszra a feje. A hajuknak semmi köze nincs az egyéniségükhöz.
Saját tapasztalat alapján így azt mondom, hogy kopaszon tök ugyanúgy lehet ismerkedni, mint hajjal.
9/21 anonim válasza:
De lehet másnak vonzó, vagy mi a fene :D 3-as voltam.
10/21 A kérdező kommentje:
#9 nem, hidd el nyugodtan hogy nem. Mármint ez senkinek nem vonzó
2019. aug. 18. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!