Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek ellenére merjek ismerkedni?
Figyelt kérdés
Hát hogy is mondjam, van némi fizikai, testi hibám. Még kiskamasz koromban volt egy tűzeset, amelynek én is az áldozata lettem. A hátam égett meg, és azóta is ott vannak a hegek, égési nyomok. Szégyenlem a dolgot, mert csúnya, és szerintem nem tetszene a lányoknak ez.
F20+
2019. dec. 4. 22:14
11/12 anonim válasza:
Atyaég mennyi idióta.
Majd ha nektek lenne valami komoly testi hibátok rájönnétek.
Én ismerek olyat akinek horpadt a mellkasa és mikor szobára mentek, lelépett a csaj mikor levette a pólót.
Szexepil mi.
Ló_faszt.
12/12 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs az égési sérülésekkel. Engem többször műtöttek,szóval rengeteg heg, senkit nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!