Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek ellenére merjek ismerkedni?
Hát hogy is mondjam, van némi fizikai, testi hibám. Még kiskamasz koromban volt egy tűzeset, amelynek én is az áldozata lettem. A hátam égett meg, és azóta is ott vannak a hegek, égési nyomok. Szégyenlem a dolgot, mert csúnya, és szerintem nem tetszene a lányoknak ez.
F20+
Ez egy tökéletes kifogás magaddal szemben, hogy ne merd összeszedni a töködet és merj ismerkedni :)
Hidd el, akár még szexepil is lehet a dolog, vagány, túlélő.
Ismerkedésnél az számít a férfiaknál, hogy mennyire életrevaló, magabiztos, domináns, mennyire tud jól kijönni másokkal, akár irányítani is.
Az egyik exem horpadt mellkassal született... 2. Randin mondta nem zavart. Mire oda került a sor hogy lássam, persze furcsa volt, de nem zavart. Természetesen nem emiatt szakítottunk...
Mindenkinek vannak problémai.
Pl nekem annyira erős a szőrzeten, hogy borotválás után egy nappal sőt előtte is erzodik a borosta... egyik pasim sem szólt érte és a legtöbb esetben én szakítottam szóval meg véletlenül sem mondhatom hogy mi van ha az miatt..
Ha tényleg érdekelsz egy nőt, nem fogja zavarni...
Ha zavarja akkor pedig mehet lapátra mert annyira felületes
Megkaptad a semmit mondó fröccsöt a gyakori önjelölt lelki segély szolgálatától. A valóság meg nagyon más, majd tapasztalod.
Továbbá ismerkedni bármilyen életképtelen tud, az még a magukat inceleknek nevezőknek is megy, ami utána jönne, ott bukik el nagyons sok kezdemény, amikor kapcsolatot kéne csinálni az ismerkedésből, ott jön a pofára esés és a friendzone, nem a leszólításnál.
ezen rögöhtem egy jót:
"Hidd el, akár még szexepil is lehet a dolog, vagány, túlélő."
Én gyerekkoromban túléltem egy autóbalesetet, emitt a mai napig másképp szedem a lábam, sánta nem vagyok de látszik a járásomon, sok mindent lehet a nők reakciójára mondani, csak azt nem, hogy szexepil lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!