Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek kamaszként és az egyetemen is kimaradt a kapcsolat a lányokkal akkor annak milyen okai lehetnek?
Csak egy kérdésem van...
Ha otthon szülőknél laktok, püfölitek a számítót egész nap, bezárkózva... nincs egy igazi társaságotok, sőt még talán barátotok sem... akkor mi a francot vártok?
Ha netán össze is jön egy csaj, majd együtt fogjátok bámulni a pókhálókat a sarokban?
Először talán barátokat, baráti társaságot kéne keríteni, mert hogy várnátok el egy lánytól, hogy szeressen titeket... ha amúgy még egy normális emberi kapcsolatotok sincs?
Amúgy mióta a "nő", a boldogulás egyetlen módja? Az igazi nagy szerelem kevesekre talál rá, van akik alkalmatlanok rá, van akik alkalmasak, de sose találkoznak az igazival, vagy az már foglalt.
Keressetek vmi hobbit, és legyetek abban boldogok, vegyetek macskát vagy kutyát!
Nem ér annyit az egész, hogy ezen keseregjünk.
Elbénáztuk a gimit és az egyetemen meg már foglalt volt minden jó csaj, vagy nem is volt nagyon egy se. Kész. Ezen rágódni kár, a kapcsolatok időigényesek, komoly elhatározás kell hozzá. Nem baj ha csak 30-40-50 évesen lesz az első, vagy később. Az életnek más részei is vannak, amiket ki kell tudni élvezni, nem lehet állandóan keseregni. Tudom, hogy sz@r, de sajnos nekünk ez jutott. Mindenáron barátnő, csak hogy elmondhassuk, hogy van, vagy volt? Sokak olyan kapcsolatokba mrnnek bele, amik halálra vannak ítélve, tart pár napig, hétig?
Én pl éretlen voltam, nem akartam csajozni, nem igazán érdekeltek. Nem is számítottam jó pasinak persze, mégis úgy hiszem lett volna lehetőségem.
Utána a tanulásra fókuszaltam, mert nehezen ment az egyetem. Így a csajokat ott se hajkurásztam.
Már dolgoztam, 26 lehettem amikor elkezdtem keresni a bajt magamnak.
Meg is lett. :D (27 évesen kapcsolat, 31évesen pedig házas vagyok, fiam született)
Amit te csinálsz jelenleg az csak sirdogálás. A sarokban. Ezzel a kisugárzással nem fogsz sehova se jutni.
El kell engedni kicsit, és nem ezen görcsölni és utána lehet majd alkotni.
Ha határozott leszel, elégedett önmagaddal, akkor majd figyelek rád mások.
Persze ez számodra tyúk-tojás probléma, de azt garantálni lehet, hogy ha azt reméled majd valaki más segít, az nem fog bekövetkenzi, mert nekik van egyéb lehetőségük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!