Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nektek kéne ilyen srác?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek kéne ilyen srác? Szerinted egy egyetemista lány mit eszik egy ilyen gyökéren?

Figyelt kérdés

Kollégám a srác. 26 éves. Tipikus mai kondis gyerek, szőke, két oldalt felnyírt haj, kék szemek, csontos arc, kidolgozott test, 179 cm. De otthon él még, nem önellátó, szóval nem értem, mire a nagy arc.

Mindenkit fikáz, káromkodik is, nagyon egysíkú, kb. horgászik, edz és ennyi az érdeklődési területe.

Állandóan sóhajtozik, közben ezeket mondja: jajj, gecccczi, hú ba... meg, fax kivan. Beszólogatott már egy- kettőt nekem is finomabban még arra is, hogy miért nő a hátterem telefonon? 😂

Lehetséges, hogy a nőknek mindegy milyen a férfi személyisége, megbolondulnak egy jóképű, izmos faxkalaptól?

Én egyedül élek, diplomás vagyok, számos terület/dolog érdekel, én is sportolok, noha egyáltalán nem vagyok kígyúrt, sőt pár kg plusz van rajtam ennek ellenére. Nem vagyok jóképű, inkább átlagosabb az arcom, kerekebb, nem szögletes, viszont 190 vagyok. Szóval küllemre nem vagyok egy adonisz, de személyiségre szerintem bármikor verem ezt a csávót. Nem értem, hogy hogyan lehet egy ilyen embernek csinos, hűséges, kedves barátnője, amikor előtte sok nőt dugott bulikban, még kocsiban is? Én csak a komoly kapcsolatok híve voltam/vagyok, eddig 3 barátnőm volt, elmúltam 30 éves.

A lány nem látja át, hogy milyen valójában a srác?

Félreértés ne essék, egyáltalán nem vagyok irigy rá, szeretném megérteni, hogy egy nem ribi típusú nő mit eszik egy ilyen emberen, amikor tök normális férfiak pedig egyedül vannak és sikertelenek a nőknél?!

A srácban mintha nem lenne önkontroll, ami a szívén, a száján, de ezt inkább negatív értelemben írom a fentiek tükrében.

2019. dec. 4. 16:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

Azt nem érted, hogy a vonzalom dominál.

Hiába egy tahó, de jól néz ki, szerelmes belé a csaj és pont.

Majd ha elmúlik a rózsaszin köd, akkor meglátja a hibáit, de addig nem érdekli semmi, csak hogy vele legyen.

Igy müködik ez.

2019. dec. 4. 16:59
 12/28 anonim ***** válasza:
90%

"A nője visszahúzódó, otthonülő, nincs neki nagyon barátnője sem"

Ez azért nem egy álomnő jellemzése szerintem...

2019. dec. 4. 17:05
 13/28 anonim ***** válasza:
43%

Hát ahogy vesszük, nekem pl. szimpatikus...

2019. dec. 4. 17:07
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nekem akkor is magas ez. Kíváncsi lennék, ha egy tipikus mai szépfiú lennék, nem átlagos küllemű, és mellé tahó lennék, hány nő bukna rám. Mert ezek szerint kb. lehetsz akármilyen kretén, ha jól nézel ki.
2019. dec. 4. 17:19
 15/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mellette nonek erzi magat.
2019. dec. 4. 17:23
 16/28 A kérdező kommentje:
Nőnek. Lófhaszt. 😂😂😂
2019. dec. 4. 17:27
 17/28 anonim ***** válasza:

Egyetemen volt egy hasonló eset. A gyerek nem volt kigyúrva, sőt inkább kövér (nevezhetjük "mackósnak" is) volt. Egy hatalmas, tapló idióta volt, és mellette még buta is, mint a segg.

Ennek ellenére egy nagyon szép csajt sikerült felszednie. Egy olyan lányt, aki szinte minden férfi ismerősömnek nagyon tetszett. (Egyszer egy iszogatás során felmerült a kérdés, hogy egyetemi évfolyamtársak közül kinek melyik csaj jön be a legjobban és mindenki őt mondta).

Szóval a lány tényleg nagyon jó volt minden téren, ennek ellnére összejött ezzel a tahóval.

Az is igaz, hogy nem tartott sokáig, kb fél-1 évig lehettek együtt.

Ahogy előző hozzászólók is írták, valószínűleg a lány valamiért szerelmes lett a gyerekbe, vagy csak nagyon imponált neki. Lehet jó volt a szövege, vagy csak pont olyan külsőre ami nagyon bejön a csajnak. Az is lehet, hogy a kollgád a csajjal teljesen máshogy vislkedik, lehet mindent megtesz érte, elviszi ide-oda, nyaralni, welness, ajándékokkal halmozza el, stb. És/vagy nagyon jó vele a szex.

2019. dec. 4. 18:05
 18/28 anonim ***** válasza:
Felejtsd már el a külsőt. Mi van a viselkedéseddel? Az ő viselkedése vonzóbb a nőknek. A nők alapvetően két dologhoz vonzódnak ebben: Legyél szórakoztató és legyél férfias. Ez a fontos a belsőnél. Ő jobban ilyen, mint te. Tökösebb, magabiztosabb, dominánsabb, kezdeményezőbb + jó dumásabb, viccesebb. Ennyi. Ha te is jobban rágyúrnál ezekre a tulajdonságokra, hogy ilyen legyél, akkor téged is vonzóbbnak találnának a nők.
2019. dec. 4. 18:05
 19/28 A kérdező kommentje:
#18: ezt a hülyeséget. Abban mi szórakoztató, ha egy gázon fikáz mindig mindenkit, meg nyavalyog, sóhajtozik káromkodva, hogy geccczi, faxom stb. Meg full egoista, egyszer nem kérdezi meg a munkatarsait, hogy telt a hétvége, pihenő? Érted? Az ilyen az nem vicces, hanem nárcisztikus, önimádó. Konditermes képek is a neten, Jézusom. Ha egy tanulatlan gyökér vicces a nőknek, azt csak kinevetni tudom. Tudok én domináns lenni. Alapvetően a humorom is sokkal jobb, mint neki. Ezt visszajelzésekből is megkaptam. Mondom, nem vagyok irigy, egyszerűen nem értem, hogy egy tahó ember miért sikeres a nőknél. A végső megoldás a kinézet. Mert abban valóban előnyben van hozzám képest. Minden másban sehol nincs.
2019. dec. 4. 18:13
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem kezdeményezőbb semmivel. Mesélte, hogy ez a nője írt rá instan, meg bulikban is a nők mentek oda hozzá, mint ő a nőkhöz. Ennyit arról, hogy nem a küllem számít. 😁
2019. dec. 4. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!