Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek csak az a fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek csak az a fontos hogy fel nézhessenek a férfira, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
...miért nem néznek fel a Counter Strike bajnok vagy D&D bajnok pasikkal? Miért kell, hogy az izmos test vagy a sok pénz miat kelljen rájuk fel nézni?
2019. dec. 3. 16:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%

Tehát pl. egy bérgyilkos olyan személy akire fel lehet nézni?

Végtére is a munkájában lehet sikeres, ő a legkeresettebb, profi munkát végez. És még jól is keres.

Egészséges is lehet, mert két gyilok között elropogtatja a kis korpáskekszét és elvégzi a 100 felülést a gyorsabb reflexekért.

És persze fejleszti is magát, hogy gyorsabban és profibban menjen a gyilkosság, nagyobb lóvét kaszálhat, ha a random bűnözők helyett fontos politikai személyeket kell levadásznia.

2019. dec. 3. 17:44
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek olyan dolgok kapcsán tudnak felnézni valakire, ami számukra érték. Ha valakinek érték a játéktudás, felnéz azokra, akik abban sikeresek, akinek érték a gyógyítás, az felnéz egy kiváló orvosra... stb.
2019. dec. 3. 18:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azért, mert egy kérdést nem sikerül neki értelmesen kiírni. 🤔 Ilyenkor felmerül bennem a gyanú, hogy azért csak ebben sikeres, mert másra nem jó.

A másik, hogy ez mind virtuális. Mit tudsz felmutatni, ha két órán át áramszünet lesz? Semmit. 🤷‍♀️

Egy orvos vagy egy ács a való életben teremt értéket, amit senki se tud elvenni tőle.

2019. dec. 3. 18:21
 24/25 anonim ***** válasza:
70%

Rám felnézhetnének mivel jó szakember vagyok ill. bármit megjavítok, jól is nézek ki, adok az öltözködésre. Mégis átnéznek rajtam, meg sem akarnak ismerni, sőt esélyt se adnak.

Én már úgy vagyok vele hogy a következő életben talán lesz sikerem a nőknél.

2019. dec. 3. 18:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Én ezeket a játékokat sajnos nem túlzottan ismerem, de ha megismertet az illető férfi ezzel a világgal, bármi megeshet.

Igazából már azt tudom csodálni a férfiakban, hogy lövöldözős játékokat mennyire tudnak élvezni. Én már kiskoromban is csak IDDQD játszottam a Doom-mal, aztán inkább átálltam a pályatervezésre :D sose bírtam a stresszt, hogy én is meghalhatok, vagy valami időre megy.

2019. dec. 3. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!