Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek csak az a fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek csak az a fontos hogy fel nézhessenek a férfira, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
...miért nem néznek fel a Counter Strike bajnok vagy D&D bajnok pasikkal? Miért kell, hogy az izmos test vagy a sok pénz miat kelljen rájuk fel nézni?
2019. dec. 3. 16:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%
#9-es, mi alapján hívod őket szar embernek? 21. században találtak alternatív megélhetést, ami nekik bejön. Ilyen alapon a youtuber-ek, insta celebek is szar emberek, amiért nem hajlandóak "rendes" munkát végezni.
2019. dec. 3. 16:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Figy, lehet, hogy híres kompetitív játékosokra felnéznek, hiszen sok pénz van benne.

A fociban is sok pénz van, de az nem a megye III.-ban fog látszani.

2019. dec. 3. 16:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

#11 Persze, nem zárja ki egymást, hogy jó ember és jó gamer.

Arra gondoltam, hogy ha ennyit tud felmutatni, hogy jó gamer meg sok pénze van, az még édeskevés ahhoz, hogy férfiként érdekeljen. Nekem az a fontos, ami nekem fontos:)

2019. dec. 3. 16:37
 14/25 A kérdező kommentje:

" Ha szar ember, tőlem lehet akármekkora játékos:)"

Jaaaa de ha kivan gyúrva akkor lehet akármilyen xar ember egyszerre nem az lessz a fontos, hanem hogy "ahh de jó pasii!" Szánalom!

Egy D&D partyhoz több ész kell mint a steroidok tolásához vagy ahoz hogy apucitól örököl a kiscsávó pár tízmilliót.

2019. dec. 3. 16:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyuszika, kivel szexelnél inkább? Egy pasziánsz / sakk / malom... bajnok rusnya, duci, zsíros hajú nővel, vagy egy fitness bajnokkal?
2019. dec. 3. 16:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: Van egy rakat dolog, amihez több ész kell és még értelme is van.
2019. dec. 3. 16:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert

1. Nem a férfias férfiak tolják ezt a sz_rt mármint olyan szinten.

2. Ebbe semmi kulönös nincsen,hogy paladinokat meg ízéket öldöstök amit egy 5 éves Pistike is tud.

3. Nem épül tőle a karriered,személyiséged sem.

4. Külsőleg se leszel vele vonzó,sőt inkább szánalmasnak tűnik

5. Foglalkozzon inkább önképzéssel,tanulással valamivel amivel épülhet élete és karriere picit előbbre lesz tőle.Pl: Ha It akkor tanuljon programozni,vagy CISCO-t vagy etikus hackerkedést.

2019. dec. 3. 16:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért nézek fel egy pasira mert sok pénze van,vagy izmos. Sőt.Életem legnagyobb "vesztesége" egy olyan férfi, aki se nem izmos(vasággyal tán 60 kiló), se nem pénzes ( " csóró egyetemista"), és még játszani is imád,amikor csak teheti(mindig IS). Felnézek rá a határozottsága miatt, a céltudatossága miatt, azért, mert hihetetlenül okos, és családcentrikus. Mert tökéletes lenne (számomra) ahogy van, de ez nem kölcsönös.

Az, hogy valaki nem edz, vagy az, hogy játszik, egyáltalán nem kizáró tényező. A "kockákkal" inkabb az szokott lenni a baj, hogy nem látnak a gépüknél tovább, és ezt észre sem veszik. Ha megvan a balance, akkor minden király. Hol nem szarom le, hogy játszik, amíg felfogja hogy nem tudok úgy lelkesedni érte mint ő, mert nem köt le.

A másik dolog, hogy példaként hozzátok azokat, akik sokat keresnek vele... Ezzel csak az a probléma, hogy hiába keresel vele most épp többet, mint egy irodista, ez nem fog életed végéig kitartani. Ebből 70 évesen nem fogunk kenyeret venni a kispiacon. abból a szempontból hátrány ha a játékok mellett nem dolgozik egy férfi, és a játékokból él, hogy nem lehet vele előre tervezni igazán, pontosabban nem tudom elhinni, hogy tervezhetek.

2019. dec. 3. 17:16
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#17-tel nagyon egyetértek. Én még hozzátenném azt hogy azért ez a gamerkedés nem annyira egészséges. Ülni egész nap. Én felnézek egy férfira ha

- munkájában fel tud mutatni valamit (nem feltétlenül csak pénzt)

- egészséges életet él, és igen, ehhez egy alap izomzat (de nem túltolt) is hozzátartozik

- fejleszti magát, olyan dolgokat csinál ami a személyiségét is fejleszti

Az hogy ti virtuális lényeket öltök egy virtuális világban, a fentiek közül egyikbe sem sorolható.

2019. dec. 3. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Fizikailag értik :P Szóval irány vissza a bányába a haverjaidhoz Gimli és Thorin már várnak, késel a műszakból.

Ui: Igen, ez gonoszság volt, de bazze ilyen kérdésre...? Mégis mit kellene?

2019. dec. 3. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!