Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez miért van így, itt a GYIK-en?
Ha előjön, hogy a 40 - 50-es férfi párt, főleg fiatalabbat akar, akkor jönnek a következő dolgok: lelakott, csóró, pelenkázni kell jövőre, elhízott, elvált, vénember,...
Míg ha egy nő keres ennyi idősen párt, akkor az egyből kapja a felszopkodást, hogy simán találhat valakit, még fiatal, sikeres pasit is.
"Míg ha egy nő keres ennyi idősen párt,"
Na ja, csak a középkorú nők nem 20 éves pasit akarnak párnak.
De gondolom, meghaladta a szellemi képességed, hogy erre rájöjj.
Náluk általában más aránytalan elvárás van. Ami középkorú férfiaknál a korkülönbség, az középkorú - gyerekkel rendelkező (a többieknél elszórtam van csak ilyen) - nőknél a pénzkülönbség szokott lenni ("kell a családfő a gyerek mellé, aki majd megadja neki amit én nem tudok, vagy a gyerek dűrhő biológiai apja aki random lelépett valaki mással")
Lehet lepontozni, akkor is így gondolom.
"Míg ha egy nő keres ennyi idősen párt, akkor az egyből kapja a felszopkodást, hogy simán találhat valakit, még fiatal, sikeres pasit is."
Kivéve a kommentek 70%-ban, ahol egy nő 30+ évesen már temesse el magát, mert 0 alá csökkent a piaci értéke. Vagy te ezeket nem olvasod?
A kedvencem az a szánalmas alak, aki 18 éves szűz lányok kérdései alá kommentel pedofil dolgokat, majd odaírja, hogy ő 48+ éves...
Most akkor 50 éves?? Mi az, hogy 48+?? Jobban néz ki, ha négyessel kezdődik?
Véletlenül se írj privátot. Férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!