Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a jó kislány életmódot, mondhatni úgy érzem r*b*nc akarok. Ez mennyire normális?
ügyes vagy hogy eddig ki bírtad adok egy jó tippet!
nem kell fűvel fával lefeküdni sem pedig csókolózni hanem keres egy olyan pasit aki komolyan gondolja meg akihez vonzódsz is és akkor sem kell magad 1 nap után meg adnod magad... hanem randizzatok legyen egy kis tartásod!!! (3-4 hónap az ideális így megtudhatod hogy komolyan gondolja e vagy sem)
vagy pedig felteszem így a kérdést!
az jobb ha előtte lefekszel 30 f@rokkal és már a fél város tudja hogy egy ingyenes prosti vagy aztán majd úgy 30 évesen sem találod meg azt a férfit akire mindig is vágytál mert az olyan férfiak akik tényleg férfiak és komolyan is gondolják azoknak nagyon számít ez!!!
és nem fognak le állni egy ingyenes prostival akit bárki megkap és már voltak is benne 30+an...
a barátnőm majdnem 23 éves koráig szűz volt és nem azért mert csúnya vagy egyéb negatív tulajdonsága volt hanem lefoglalta a munka és a karrier (a karrierje a felső szinten is van... :D ) egy és fél évvel idősebb is mint én és én is szűz voltam szóval... gáz vagy sem, de sokkal jobb így, 100x jobb hogy megtaláltunk egymást és egymással vesztettünk el mintha előtte lett volna kapcsolatunk vagy kalandunk...
Látod, máris megnyíltak előtted a lehetőségek.
Ha egy veled egykorú fiatal fiú ilyen kérdést tenne fel, csak jönne a "ne legyél puding", "gyáva vagy", stb hasonló válaszok, nulla igazi segítséggel, kb 7-8 válasz max.
Míg te feltetted ezt a kérdést, már a 3. oldalnál tartunk. Nem szűzen fogsz meghalni, hidd el. Biztos kelleni fogsz valakinek.
#23!
Lennék csak egy kicsit fiatalabb! Bele vinnélek a jóba! 😉 Aztán ha tetszik maradnál, ha nem, akkor tovább állnál... :-)
Nőnél és férfinál sem hátrány ha nincs tapasztalatod ki hangsúlyoznám!
Tapasztalatot nagyon sok mindenből nyerhetsz nem muszáj közvetlenül megtapasztalnod hanem pl ott vannak a szülők ott vannak mas emberek tapasztalatai is! Ugyan is nem ez határozza meg egy párkapcsolat működését! (És hidd el 21 évesen te még nem vagy teljesen felnőtt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!