Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meguntam a jó kislány életmódo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a jó kislány életmódot, mondhatni úgy érzem r*b*nc akarok. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és eddig még csak nem is csókoloztam senkivel semmi közöm nem volt eddig a fiúkhoz. Mindig vártam hogy majd eljön az igazi akit nekem teremtettek de már meguntam ráadásul mindenki furán néz rám a környezetemben emiatt meg jó kislánynak tartanak és belülről érzem a kesztetest hogy én ki akarok lépni ebből a szerepbol és végre kielni magam. Mennyire normális ez?

2019. dec. 2. 20:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%

ügyes vagy hogy eddig ki bírtad adok egy jó tippet!

nem kell fűvel fával lefeküdni sem pedig csókolózni hanem keres egy olyan pasit aki komolyan gondolja meg akihez vonzódsz is és akkor sem kell magad 1 nap után meg adnod magad... hanem randizzatok legyen egy kis tartásod!!! (3-4 hónap az ideális így megtudhatod hogy komolyan gondolja e vagy sem)

vagy pedig felteszem így a kérdést!

az jobb ha előtte lefekszel 30 f@rokkal és már a fél város tudja hogy egy ingyenes prosti vagy aztán majd úgy 30 évesen sem találod meg azt a férfit akire mindig is vágytál mert az olyan férfiak akik tényleg férfiak és komolyan is gondolják azoknak nagyon számít ez!!!

és nem fognak le állni egy ingyenes prostival akit bárki megkap és már voltak is benne 30+an...

a barátnőm majdnem 23 éves koráig szűz volt és nem azért mert csúnya vagy egyéb negatív tulajdonsága volt hanem lefoglalta a munka és a karrier (a karrierje a felső szinten is van... :D ) egy és fél évvel idősebb is mint én és én is szűz voltam szóval... gáz vagy sem, de sokkal jobb így, 100x jobb hogy megtaláltunk egymást és egymással vesztettünk el mintha előtte lett volna kapcsolatunk vagy kalandunk...

2019. dec. 3. 01:12
 22/28 anonim ***** válasza:
91%

Látod, máris megnyíltak előtted a lehetőségek.

Ha egy veled egykorú fiatal fiú ilyen kérdést tenne fel, csak jönne a "ne legyél puding", "gyáva vagy", stb hasonló válaszok, nulla igazi segítséggel, kb 7-8 válasz max.

Míg te feltetted ezt a kérdést, már a 3. oldalnál tartunk. Nem szűzen fogsz meghalni, hidd el. Biztos kelleni fogsz valakinek.

2019. dec. 3. 09:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok ezzel. Nekem szintén nem volt még semmilyen jellegű kapcsolatom a másik nemmel, se csók, se puszi, se szex, se randi, se semmi. Engem ez valójában sokáig egyáltalán nem is érdekelt, de olyan 16-17 éves korom körül már igen, ma pedig már kimondottan frusztrál. Nem is feltétlenül az zavar, hogy nincsen senkim vagy, hogy szűz vagyok stb., hanem olyan érzésem van, mintha kimaradtam volna csomó mindenből és ezáltal nem szereztem tapasztalatot, ami ennyi idősen már a legtöbb embernek van és kell egy jól működő kapcsolathoz. Tehát én 21 évesen kb. ott tartok, mint egy kislány, sehol... Az egy dolog, hogy az ember éli az életét, tanul, dolgozik, sportol, van hobbija stb., stb., mert ez így jól hangzik, hogy éled az életedet és építkezel stb., csak szerintem nem csak ennyiből áll az élet. Őszintén szólva én is belefáradtam már abba, hogy csak várom a megfelelőt, nem találkozok csak úgy akárkivel, nem csókolózok csak úgy akárkivel, nem megyek bulizni, nem iszom stb., csak mindig arról szól minden, hogy a jót, a helyeset, a biztosat, a fontosat kell választani legyen szó bármiről.
2019. dec. 3. 15:21
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
Utolso miert ahhoz hogy egy 1 DARAB jol működő kapcsolatod legyen ahhoz kell előtte 10 DARAB rossz kapcsolat???
2019. dec. 3. 21:45
 25/28 anonim ***** válasza:

#23!

Lennék csak egy kicsit fiatalabb! Bele vinnélek a jóba! 😉 Aztán ha tetszik maradnál, ha nem, akkor tovább állnál... :-)

2019. dec. 3. 22:56
 26/28 anonim ***** válasza:
50%
24-es Azért, mert szerintem ez mind hozzátartozik a tapasztalatszerzéshez és ezáltal a tanuláshoz és fejlődéshez. Nem a számokon van a hangsúly, de szerintem igenis számít, ha valakinek van már tapasztalata és legalább tisztában van önmagával. Tapasztalat az is, ha valakinek volt egy több éves kapcsolata, volt több rövidebb kapcsolata, volt egy/pár futó kalandja, volt X darab randija, tini vagy gyerek szerelem stb., stb., szerintem ez mind számít, az ember fejlődik általa. Nekem ezek közül semmi nem volt, még szerelmes sem voltam soha, soha nem randiztam, soha nem csókolóztam stb., így pedig szerintem kisebb esélye van annak, hogy 20+ évesen majd rögtön minden szuperül menni fog. Én ezt hátránynak érzem, mert szerintem ennyi idősen már nem itt tart a többség és a hibák, a tapasztalatlanság, bizonytalanság stb., amit ideális az ember gyerekként vagy tiniként még természetesnek vagy normálisnak vesz, az az én koromban már inkább furcsa, gáz vagy ciki. Akkor ott a lehetőség, hogy próbálkozz, kísérletezz tapasztalj, míg felnőttként (legalábbis én) már nem ennyire szabadon állsz hozzá ehhez a kérdéshez, ahogyan mások sem biztos, hogy díjazzák ezt.
2019. dec. 4. 11:31
 27/28 anonim ***** válasza:
50%

Nőnél és férfinál sem hátrány ha nincs tapasztalatod ki hangsúlyoznám!

Tapasztalatot nagyon sok mindenből nyerhetsz nem muszáj közvetlenül megtapasztalnod hanem pl ott vannak a szülők ott vannak mas emberek tapasztalatai is! Ugyan is nem ez határozza meg egy párkapcsolat működését! (És hidd el 21 évesen te még nem vagy teljesen felnőtt!)

2019. dec. 4. 15:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Az meg hogy ki mennyire jo egy kapcsolatban ki mennyire tudja hogy mit akar szinten nem ártól függ hogy eddig mennyi kapcsolatod van
2019. dec. 4. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!