Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a jó kislány életmódot, mondhatni úgy érzem r*b*nc akarok. Ez mennyire normális?
"Üdv. Egy diplomás férfi"
Muhahahahaha.... ez hatalmas volt.
Az ilyen hozzáállás eléggé önpusztító lehet, arról meg nem is beszélve, hogy baromi veszélyes.
Nem kell a szőke hercegre várni, aki mindenben tökéletes, ugyanakkor meg mégis miért kéne, hogy az értéked abból álljon, hogy hány ferfihez volt közöd?
Aki így gondolkodik, az elmondhatatlanul együgyű, és gyerekes (szóval ez ironikus a környezetedre nézve).
Ha tenni akarsz valamit, azt tedd magadért, ne pedig külső nyomásra, és ami még fontosabb, ne vágj bele olyasmibe, amire nem állsz készen. Mert tini fejjel nem kell neked valami éjszaka királynőjének lenned, hidd el.
Ugyanígy vagyok.
Eletemben egyszer csokoloztam.
Néha azt gondolom bárcsak azonnal elveszitenem a szuzessegem nem is erdekel ha nem szeretwm csak vonzodjak hozzá.
19
Eltitkolhatod, senki nem jön rá. Viszont "csomag" lesz, amit nagy valószínűséggel nem fogsz tudni letenni és a viselkedésedből ugyan úgy leszűrik.
Ha labanckodni tudnál, akkor kapcsolatod is lehet ennyi erővel.
Régóta keresek egy ilyen fiatal Rosszkislányt! Tudnék veled mit kezdeni.
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!