Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meguntam a jó kislány életmódo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a jó kislány életmódot, mondhatni úgy érzem r*b*nc akarok. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és eddig még csak nem is csókoloztam senkivel semmi közöm nem volt eddig a fiúkhoz. Mindig vártam hogy majd eljön az igazi akit nekem teremtettek de már meguntam ráadásul mindenki furán néz rám a környezetemben emiatt meg jó kislánynak tartanak és belülről érzem a kesztetest hogy én ki akarok lépni ebből a szerepbol és végre kielni magam. Mennyire normális ez?

2019. dec. 2. 20:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
Egy férfinek is számít a múltja, szóval nem értem az egész hajcihőt, ráadásul kétlem, hogy a partnerek váltogatása bárkit boldogabbá vagy kielégültebbé tenne.
2019. dec. 2. 21:16
 12/28 anonim ***** válasza:
37%
Akinek BÁRMELY NŐ használati tárgy lehet, az nem komoly(an vehető) férfi.
2019. dec. 2. 21:17
 13/28 anonim ***** válasza:
35%

"Üdv. Egy diplomás férfi"

Muhahahahaha.... ez hatalmas volt.

2019. dec. 2. 21:17
 14/28 anonim ***** válasza:
40%
Az vagyok bmeg, diplomát szereztem. 2 szakdogát is írtam. De, ha buktacukrozó lennék, akkor is ezt gondolnám, te pókhálós nunájú.
2019. dec. 2. 21:28
 15/28 anonim ***** válasza:
25%
Ez igen, előbújt a valódi éned, gratula!
2019. dec. 2. 21:33
 16/28 anonim ***** válasza:
27%
Csak a ribiknél bújik elő. Szenzorjaim dolgoznak. 😂😂😂
2019. dec. 2. 21:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen hozzáállás eléggé önpusztító lehet, arról meg nem is beszélve, hogy baromi veszélyes.

Nem kell a szőke hercegre várni, aki mindenben tökéletes, ugyanakkor meg mégis miért kéne, hogy az értéked abból álljon, hogy hány ferfihez volt közöd?

Aki így gondolkodik, az elmondhatatlanul együgyű, és gyerekes (szóval ez ironikus a környezetedre nézve).

Ha tenni akarsz valamit, azt tedd magadért, ne pedig külső nyomásra, és ami még fontosabb, ne vágj bele olyasmibe, amire nem állsz készen. Mert tini fejjel nem kell neked valami éjszaka királynőjének lenned, hidd el.

2019. dec. 2. 21:37
 18/28 anonim ***** válasza:
13%

Ugyanígy vagyok.

Eletemben egyszer csokoloztam.

Néha azt gondolom bárcsak azonnal elveszitenem a szuzessegem nem is erdekel ha nem szeretwm csak vonzodjak hozzá.

19

2019. dec. 2. 22:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Eltitkolhatod, senki nem jön rá. Viszont "csomag" lesz, amit nagy valószínűséggel nem fogsz tudni letenni és a viselkedésedből ugyan úgy leszűrik.

Ha labanckodni tudnál, akkor kapcsolatod is lehet ennyi erővel.

2019. dec. 2. 23:00
 20/28 anonim ***** válasza:
13%

Régóta keresek egy ilyen fiatal Rosszkislányt! Tudnék veled mit kezdeni.

48Ffi

2019. dec. 2. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!