Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a sitten én voltam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a sitten én voltam a kislány, attól még idekint lehet normális barátnőm? 21/férfi.

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Roma vagy?
2019. okt. 10. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Ha a sitten én voltam a kislány

Ha nem ezzel a szöveggel indítasz akkor igen

2019. okt. 10. 17:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok. Azért voltam én az
2019. okt. 10. 17:45
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem lehet, persze :) mondjuk hogy mennyire normális, attól is függ miért voltál sitten.
2019. okt. 10. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Az most nem számít
2019. okt. 10. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem te vagy az a srác, aki szexuális zaklatás miatt ült 3 évet?
2019. okt. 10. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Màr volt ilyen kérdés de ott se irta le miert ült csak annyit hogy 3 évet. Akkor lehet ô az. És am fàj még a lukad?
2019. okt. 10. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Már volt ilyen kérdés
2019. okt. 10. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

Szarral sikositottatok ? :D

Egy rab megszökik a börtönből, ahol 15 évig

Egy rab megszökik a börtönből, ahol 15 évig volt fogvatartva. Nemsokára talál egy házat, ahová be is tör. Egy fiatal párt talál ott az ágyban. Kiszedi a fickót az ágyból, és a székhez kötözi, a nőt pedig az ágyhoz, és ahogy kötözés közben fölé hajol, megcsókolja a nyakát, azután felkel, és elmegy a fürdőszobába. Amíg ott tartózkodik, a

férj azt mondja a feleségének:

- Ez a fickó egy rab, láthatod a ruháján. Valószínűleg egy csomó időt töltött a börtönben, és évek óta nem látott nőt. Ha szexelni akar, ne állj ellen, ne panaszkodj, csak tegyed, amit mond neked, elégítsd ki. Az az ember veszélyes, ha bedühödik, megölhet bennünket. Légy erős, szeretlek!

A feleség erre azt mondja:

- Örülök, hogy így gondolod. Biztos, hogy nem látott nőt évek óta, de ő nem a nyakamat csókolta meg az előbb. Azt suttogta a fülembe, hogy nagyon vonzónak talál téged, és azt kérdezte, hogy tartunk-e vazelint a fürdőszobában. Légy erős drágám! Én is szeretlek.

2019. okt. 10. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert te voltál a börtönben a "kislány" még lehet. Viszont ha valami megbocsájthatatlan,gusztustalan dolgot tettél már nem biztos.
2019. okt. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!