Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egyre kevesebb a férfias férfi és emiatt egyre nehezebb a nőknek a társkeresés is?

Figyelt kérdés
2019. dec. 2. 12:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%

20: egy gyenge, esendő ember mellett könnyű tökösnek lenni, ennyi a gyenge nők titka.

A legkevésbé sem tartom magam a tipikus, esendő, segítségre és védelemre szoruló nőnek, mégis találtam magamnak férfias férfit. Akit el lehet nyomni, az nem kell, az unalmas. És sok férfi is így van ezzel, nem csak én.

2019. dec. 2. 15:37
 22/29 anonim ***** válasza:
57%

Én inkább a "nőies" férfiakat keveslem. Jó, egy szavam sem lehet mert az én párom mindenben a tökéletes átmenet. De akkor is nagyon sajnálom a környezetemben lévő nőket mert szó szerint senkinek nincsen olyan párja aki kiveszi a részét a közös élet minden területéből és megcsinálja a "női" dolgokat is.

Én azt látom, hogy a nők rengeteget fejlődtek, eltartják magukat, karriert építenek, nem szorulnak már rá egy férfira. Eközben a férfiak még mindig ott tartanak, hogy egyedül egy mosást nem tudnak berakni nem hogy főzni vagy bevásárolni normálisan.

Baromira nem érdekel, hogy mennyit keres vagy meg tudja-e szerelni a kocsit, nekem nem ez a férfias. A férfias a maximális felelősségvállalás a közös élet és a párja felé. És igen, ebben benne vannak olyan "nőies" dolgok is mint házimunkát végezni kérés nélkül, a gyereknevelésben kivenni a saját 50%-át minden értelemben, ugyan úgy beszállni a közös élet szervezésébe.

De sajnos a páromon kívül én ezt egy férfinál sem látom. Még mindig úgy élnek, hogy a nő főz-mos-takarít-bevásárol-gyereket nevel, leszervezi az egész életüket 24 órában. Csak éppen ma már emellett még dolgozik is 8-12 órát. Apuka meg hazamegy boldogan meló után, letesped a kanapéra és várja, hogy tálalva legyen a vacsora. És végtelenül szomorúnak tartom, hogy szinte semmi változás nincs ebben, legalább is a környezetemben alig látok olyan férfit aki kivenné a közös élet felelősségeiből a részét.

2019. dec. 2. 18:52
 23/29 anonim ***** válasza:
63%

Kevesebb a férfias férfi?

Nos, miért is van ez?

Talán mert a gyereket nullától tizennyolc éves koráig főként nők irányítják. Anyuka, óvónéni, tanítónéni... Akik aztán nevelőként csak azt szeretnék elérni, hogy minél kevesebb gond legyen a kölökkel, ezért egyfolytában korlátozzák a fiús, férfias versengést. A korábban érő, ezért előnyben lévő lányokat hozzák fel követendő példának. "Pistke, ülj le szépen, és viselkedj rendesen, vegyél példát Icukáról." "Csak szépen játsszatok, fiúk, és vegyétek be a lányokat, is. Aztán csak finoman, ne vaduljatok."

A srácok úgy nőnek fel, hogy a fiús, férfias versengés az valami szégyellnivaló dolog, a fiú, aki tele van energiával, az "hiperaktív", azt már gyógyszerrel tömnék vagy pszichológushoz viszik. Ehhez jön még, hogy egyre több a csonka család, a válás, aztán a fiú az anyukánál marad, apakép nélkül. És rosszabb esetben még hallgathatja is az anyja keserű megjegyzéseit arról, hogy "minden férfi egyforma", "a férfiak mind disznók", aztán egy jó kis bűntudat is kialakul a gyerekben.

2019. dec. 2. 19:01
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
23-as, tökéletesen egyetértek veled!
2019. dec. 2. 19:07
 25/29 anonim ***** válasza:
16%

Ezért kellene rászokni az önfejlesztésre amit 23-as ír.

Könyveket olvasni:

- Csernus Imre A férfi

- Nincs Többe Jófiú

- Napoleon Hill A siker törvénye 16 leckében.

De hiába mondom,ez sz_r ez le van hurrogva,lenézik ezeket a könyveket anélkül,hogy egyet is elolvasnának,meg fejlesztenék magukat.

Csak az a baj semmi kultúrája ennek itthon nincsen.

Lenézik ezeket az oktatókat pl egy Lengyel Sándort is pedig tanulhatna tőle mindenki főleg a mai palik.

2019. dec. 2. 20:08
 26/29 anonim ***** válasza:
69%

"Talán mert a gyereket nullától tizennyolc éves koráig főként nők irányítják. Anyuka, óvónéni, tanítónéni... "

- Hol vannak az apukák, amikor gyereknevelésről van szó? Egyes férfiak szerint az a nő dolga, a hétvégi apukákról meg akik kihúzzák magukat a gyerektartás fizetése alól, nem is beszélve. Tisztelet a kivételnek.

- Hány férfi megy el pedagógusnak, amikor más szakmával jobban tudnak keresni, és nincsenek kitéve a pedagógus szakmát általánosságban érő problémáknak? Nagyon kevés, és én nőként, pedagógusgyerekként szintén nem azt a pályát választottam, mert testközelből látom, mi megy.

2019. dec. 2. 21:15
 27/29 anonim ***** válasza:
23%
#26 oké, értjük, szóval minden a férfiak hibája. Jobb is, hogy nem mentél pedagógusnak, kellene a francnak még egy nő, aki csak bűntudatot ébreszt a fiúgyerekekben, mert a neveléshez nem ért, csupán a diploma kellett neki valamiből.
2019. dec. 3. 08:28
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
Te pedagógus vagy? Ha igen, kitartást, ha nem, miért nem?
2019. dec. 3. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!