Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, nektek mennyire imponálna egy ilyen bátor, lovagias ismeretlen férfi?
Ha mondjuk bemennétek egy helységbe, és az előttetek menő bunkó alak nem tartaná nektek az ajtót, a lovagias pasi leoltaná a bunkó csávót:
- Hé, te, elfogadhatatlanul viselkedtél ezzel a hölggyel, azonnal kérj bocsánatot te tapló!
Régebben volt már példa arra, hogy felkenődtem az ajtóra mert a kedves,,úriember''annyira sietett, hogy észre se vett. De ha már lovagiasság akkor inkább a hölggyel legyél kedves egy ilyen eset után, a parasztot meg hagyjad annak a szép szó úgy se használ.
De a nőnek tetszeni fog hogy egy bunkó után egy udvarias férfi kedveskedik vele én legalább is örülnék neki.
Soha senki nem tartja nekem az ajtót. Úgyhogy legyetek szívesek világ férfijai, mind érezzétek, hogy elfogadatlanul viselkedtetek velem, ja és kérek egy bocsánatot!
Kinevetném amúgy és tovább mennék. Nincs szükségem az ajtó tartásra, arra meg pláne nem, hogy a "tapló" még rám is haragudjon, mert azt hinné, hogy én akartam, hogy az izgága barátom beszóljon neki. Csak kellemetlen lenne mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!