Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön már végre olyan ember, aki jobban megfog, mint az exem?
Már fél éve szenvedek, és egyszerűen sehogyan sem akar lenni.
Megpróbálok néha ismerkedni, esélyt adni valakinek, de mindig az a vége, hogy elutasítok mindenkit, mert fáj a szívem, és mivel időnként beszélünk is (1-2 havonta felbukkan, vagy én nem bírom ki, és írok neki), így még inkább esélytelen a dolog.
Tudom, szimplán csak nem kéne erőltetni a dolgot, és nem is erőltetem, nem keresek kapcsolatot, csak ha éppen olyan lehetőség volt, akkor adtam egy esélyt.
De még mindig ő az egyetlen, aki képes kiváltani belőlem valamit. Olyan kémia volt köztünk, hogy az eszméletlen, és ezen ő sem tud túl lépni. Viszont amikor meg találkoztunk, utána mindig veszekedtunk, mert amúgy meg nem passzolunk össze.
Nem látok esélyt arra, hogy lesz majd még egy ilyen ember, mert ő előtte is mindenkivel csak a kínlódás ment, senki nem fogott meg ennyire. :(
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!