Az ember megérzi, hogy megfog halni?
Hát, 85 éves korában nem kell hozzá nagy megérzés meg jóstehetség, elég a biológiakönyv. Egy magyar 85 évesre nem lehet azt mondani, hogy egészséges, csak nem köti az orrodra a bajait.
Amúgy, gondolom, van, aki megérzi, és van, aki nem.
" Egy magyar 85 évesre nem lehet azt mondani, hogy egészséges, csak nem köti az orrodra a bajait."
A nagymamám ennyi idös és tényleg semmi baja sincs - én szoktam vele elmenni orvoshoz, mert nekem van autóm -, évente megy ellenörzésre, ahol megállapítják, hogy minden rendben vele. Az egyetleg "gond", hogy a ház és kert ellátásban kb óránként meg kell picit pihennie, nem bírja a nehezebb munkákat folyamatosan. De ebben a kézzel kapálás, az egész családra fözés és sütés is benne van.
Szóval nem feltétlen beteges egy idös ember még MO-on sem.
Megérzi, de éppen az kelt gyanút hogy nem valja be még magának sem pedig egyértelmű. Mert aki állandóan csak azt mondja hogy érzi hogy meg fog halni az nem fog.
Több ismerősöm úgy halt meg hogy a halál szó nem hagyta el előtte a száját miközben korábban állandóan amíg nem volt baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!