Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovács józesef kérdése:

Ti hogyan viszonyulnátok hasonló helyzethez?

Figyelt kérdés
Nos üdvözletem a látogatóknak. Egy kis vélemény/tanács reményében írok. A helyzet a következő: 27 éves férfi létemre édesanyámmal élek egy kis lakásban. 10 éve dolgozom viszonylag jó, élhető fizetés birtokában és véleményem szerint egész normális pasi vagyok. A bökkenő ami megnehezíti mindennapjaim és a társkeresés folyamatát az az, hogy anyám elég beteg, sokszor mozgásképtelen. Én vagyok az egyedüli akire számíthat. Magára hagyni se szívem se gyomrom, neki köszönhetek mindent amim van és ez a minimum, hogy viszonzom neki a belém ölt éveit stb. Persze bennem is felmerült már a költözés ötlete (amit ő szintén támogatna) illetve a párkapcsolat de így elég kevés bátorságom van nekilódulni mert ugyan mit szólnának hozzá a hölgyek. Voltak korábban próbálkozások de hosszútávon még nem. Szerintetek ez mennyire probléma egy jövőbeni párkapcsolat szempontjából? Köszönöm ha végig olvastad főleg ha segíteni is tudsz!
2019. nov. 30. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Tehát,az első édesanyád,vigyáznod kell rá.Egy normális nő megérti a helyzeted.Vannak embertelen nők akik elvárják hogy megszakítsd kapcsolatodat a szülőkkel.Velük nem kell foglalkoznod,ők lelkibetegek.
2019. nov. 30. 18:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítéseket, pozitívan állok a dologhoz csak így nagyobb a kihívás. Sajnos ritkábbak a fent említett nők akik képesek elfogadni de akkor ez nem tántorít el.
2019. nov. 30. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
28%
Fordított esetben a nő mit tenne, ha az ő anyukája lenne beteg? Akinek ennyi empátiája sincs, azzal tényleg inkább szóba se állj!
2019. nov. 30. 18:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet értek, csak az a meglátásom, hogy nekünk kell meghódítani a nőt és sok esetben ha a férfi exisztenciája sérült valamilyen szinten az hajlamos eltántorítani őket. Ezért is voltam bizonytalan.
2019. nov. 30. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj az ilyen helyzetekkel, hogy nem várhatod el egy idegentől hogy megértse. És nem attól lesz nem normális, ha nem akar ilyen életet élni. Aki már szereti az embert és kitart mellette, az nyilván nem hagyja ott, ha egy ilyen probléma adódik a kapcsolatukban, de még ott is valószínűleg sok konfliktust fog okozni eleinte.

Nem várhatja el senki, hogy egy idegen, akivel ismerkedik, ilyen feltételekkel akarja folytatni.

Sem a beteg szülőket

Sem a krónikus betegséget

Sem azt, hogy van gyereke

Sem azt, hogy ingázik és alig van otthon

Sem azt, hogy nélkülöz

Semmi egyéb nyűgjét.

Az említett nő /férfi pedig akkor lenne bunkó, ha meg akarna változtatni és azt akarná, hogy mellette leszard édesanyádat vagy beadd valahova, nem akkor, ha egy ilyen életre nemet mond.

Főleg úgy, hogy isten tudja, mikor lesz közös életetek, együtt, egy otthonban és sajnos az is csak olyan áron, hogy valószínűleg gyásszal jár. Tudom, hogy ez egy rettenetesen nehéz helyzet, morálisan is, de gyakorlatilag a párod életét ezekkel a dolgokkal még azelőtt megnehezíted, hogy egymásnak bármit jelentenétek. És ezen az sem segít nyilván, ha utólag nyögöd ki és nem erre mond úgymond igent.

Ne várjatok mindenkitől megértést. Ha a nő azt mondaná, hogy van egy autista gyereke vagy súlyos mentális betegsége például, te is kétszer meggondolnád, hogy akarsz-e vele közös életet.

2019. nov. 30. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az lemaradt, hogy senki sem szeretetszolgálat. Az ember boldog akar lenni a társával és jól érezni magát mellette. A későbbiekben adódó nehézségeket csak ezekből táplálkozva küzdik le, az addigra társuk iránt érzett kötelességből. De még ott sem biztos, hogy nem megy rá a kapcsolat.
2019. nov. 30. 19:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazad van mindenben, nem is várnám el senkitől, hogy ezért bármit feláldozzon, ez az én terhem nekem kell megoldani. Mindenesetre bízom benne, hogy lesz aki megérti és ha tud mellettem áll ha mégis feláldozva férfiúi büszkeségem segítséget kérek tőle.
2019. nov. 30. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!