Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utcán ismerkedős férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán ismerkedős férfiaknak mennyi az esélye, hogy kap egy igent, ha egy normál kinézetű férfi is kap 200 nemet ha próbálkozik (mindegy, hogy szex vagy sem, minden arra megy ki) és egy nő meg 30%-os hatékonysággal próbálkozhat ott?

2019. nov. 29. 17:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, pedig a #2-es VISELKEDÉSMINTÁKAT ecsetelt, nem embereket. Amit te tulajdonítasz neki, #10-es, azt az említett hímnemű egyedek valójában saját magukkal teszik: önállóan döntenek úgy, hogy lemennek kutyába.
2019. nov. 29. 23:18
 12/41 anonim ***** válasza:
36%

Tisztelt 11-es!

Mi az, hogy élettelen szarkupac hulladékok?! Mit képzel magáról az ilyen, hogy így beszél emberekről?!! Ők nem bűnözők és nem is rossz emberek, csak egyszerűen ilyen helyzetbe kerültek!

1. Társkeresők A nők java része csak szórakozik rajta, mindegyikre százan írnak rá és szinte sosem írnak vissza.

2. Sok embernek nincs olyan baráti köre, akikkel elmehetne bárhová. Ugyanis nem mindenki az a partyállat, ami manapság példaképként van beállítva.

Most röviden ennyi. Nagyon nagy baj van a mai világgal, csak sokan ezt nem akarják tudomásul venni, amíg ők maguk nem szembesülnek vele!

2019. nov. 30. 13:03
 13/41 anonim ***** válasza:
94%
#12: nem a világgal van a baj, ha te bezarkozol otthon és nem tudsz ismerkedni. Semmilyen korban sem repült be az ablakon senki párja.
2019. nov. 30. 14:05
 14/41 anonim ***** válasza:
8: Értem. Tehát "direktben" ismerkedési szándékkal sem utcán sem sehol ne ismerkedjek. Akkor mégis hogyan ismerhetném meg a párom? Teljesen komolyan kérdem. Munkahelyemen férfiakkal találkozom, a baráti körömben férfiak vannak, "kanbulik"on kívül kimerül a lehetőség, én pedig kinőttem a 16 évesek discojából így 30 év felett, és urambocsá heteroszexuálisnak születtem, vágynék már egy társra. Mit kellene tennem?
2019. nov. 30. 14:26
 15/41 anonim ***** válasza:
48%
2: Én nem teljesen értem, amit írsz. Mégis honnan tudhatná bárki a hobbidat, vagy az életfelfogásodat, ha még soha az életben egy szót sem válthatott veled? Maximum a külsejéből következtethetsz, ha valaki cosplayre öltözik akkor valószínűleg szereti az animéket vagy a videojátékokat, de még ez sem biztos. Először kizárólag a külső van, és ebből pedig már végképp nem értem, miért baj, ha meg szeretném ismerni akinek valamit vonzónak találtam a külsejében? Szóval szerinted hogyan kellene ezt csinálni, az ismerkedést?
2019. nov. 30. 14:35
 16/41 anonim ***** válasza:
87%

#14-es, hogyan ismerhetnéd meg a párod? Ezt kb. úgy fogalmaztad meg, mintha meglenne már valahol a párod, te meg csak várnád, hogy kiutalják neked, avagy megjelenjen számodra látótávolságban egy olyan, aki megtetszik neked, ráböksz, hogy oké, ő jó lesz, neked meg csak annyi lesz a dolgod, hogy ráhajtsál ezerrel, ugye? Vagy hogy gondolod? Netán garanciát akarsz rá, hogy lesz olyan nő, aki igent mond neked, vagy hogyan?

Számodra a másik, urambocsá' veled egyenrangú emberi lény akarata az teljesen lényegtelen tényező ebben a történetben?

2019. nov. 30. 15:19
 17/41 anonim ***** válasza:
92%

"Szóval szerinted hogyan kellene ezt csinálni, az ismerkedést?"

Úgy, hogy csak azoknál próbálkozol, akiknél egyértelmű jelét látod annak, hogy ő is meg akar ismerni téged, mert mint férfit, vonzónak talál téged. A többieket meg szépen békén hagyod.

2019. nov. 30. 15:21
 18/41 anonim ***** válasza:

"A régi szép időkben" nagyon sok esküvő nézett ki így:

[link]

Neked így is jó lenne, #14-es, ugye? Csak megtaláld a párod?

2019. nov. 30. 15:21
 19/41 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként meg két módszer van arra, amivel növelheted az esélyét annak, hogy partnert találsz: az egyik az, hogy mind a külsődet, mind pedig a belső tulajdonságaidat tekintve nekiállsz ezerrel vonzóbbá tenni magadat, másrészt meg sok helyre mész, ahol rengeteg új emberrel találkozhatsz, és NYITOTT ÉS ÉRDEKLŐDŐ VAGY minden emberre.
2019. nov. 30. 15:41
 20/41 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy csak azoknál próbálkozol, akiknél egyértelmű jelét látod annak, hogy ő is meg akar ismerni téged, mert mint férfit, vonzónak talál téged. A többieket meg szépen békén hagyod.

És hogyan? 10 ből 9 nő nem jelez vissza, rád sem néz.

2019. nov. 30. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!