Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezeket kaptam meg tegnap egy lánytól, akkor hogyan tovább? Kinek van igaza? (nagyon hosszú)
Szóval egy jellemtelen alak vagyok, mert mézes mazoskodom, most meg minden szarnak lehordom,és egy utolsó szemétkent viselkedtem, egy szar ember vagyok, és tisztaszivbol azt kívánja hogy olyan megkeseredett alakkal hozzon össze a sors mint en magam.
Hosszú Lesz, elég tini sztori... :
Szóval van egy csaj, akivel egy szórakozóhelyen futottam össze 2017.szilveszteren, meg egy pár alkalommal találkoztunk, szerelmes volt egy fiúba meg a legelején azt mondta, de mivel volt hogy ő is hívott és szimpatikusnak vélt, én nekem meg konkrétan tetszett, úgy gondoltam, beprobalkozom hátha, írásban igaz és már ősszel, elutasitott, ez van. Próbáltam elfelejteni egy másik csajjal. De ez év elején újra összefutottunk, véletlenül ugyanott, már sokkal lazább voltam vele, elkezdett hívni és odavissza megint, aranyos volt végig, örült nekem, talán volt egy kis közeledés is, de ezek után én már nem mertem próbálkozni (féltem a nyomulastol őszintén, mert nem akartam elveszteni) , ahhoz konkrettabbnak kellet volna lenni, utolsó alkalommal már duhodten váltam el tőle, amikor odajott elbucsuzni. Megint nem találkozzunk 😂 jön egy másik csaj (nem lett semmi, mert őt szerettem) és augusztusban kezdődik minden elölről... Felkoszontom (már csak formális viszony van) , megköszönni, rá két órával rám ír, hogy mizu, otthon ünneplem egyedül. Ott telt be a pohár mondom írhatnam hogy talalkozunk de nekem nincs szükségem női barátra, és tartsa a határt, fiu lány között nincs barátság, szerezzel magadnak csávót. Aztán voltam olyan hülye hogy bocsánatot kértem és elkezdett hivogattni ugyanoda (mindig közbe jött valami amúgy és eléggé a padlón is voltam) , instagrammon folyamatosan a beszelgetesunkkel aktuális történeteket rakott ki. Na mondom jól van, minek is kellek oda? ne szórakozz velem, volt esélyem valaha? Nem neki nem kell fiú... Mondom hazugság én nem kellek csak. bevallottam hogy szeretem azt mondta hogy pár találkozó után nincs szerelem. Ezek után még volt hogy meghívott én hittem benne újra. Onnan viszont hogy rakerdeztem az instagramra, kerdore vontam az egész miatt, mert elkezdett egyre flegmabb, közönyösebb lenni, teljesen meghulyult, hogy én mit szólok bele mit rak ki, ő neki vannak olyan fiuk, akik tetszenek neki, akiktől akar valamit, tőlem nem, letiltott. Egy barom voltam csúszva maszva könyörögtem magam vissza, de nem akart kibekulni, tegnap rairtam ismerős telojarol hogy beszélhetnénk e egy pár percet, kíváncsi voltam pár dologra, mivel éjjel nappal vele keltem, feküdtem, tudni akartam egyszerűen hogy mi volt az egész mögött és nem. Ennyit se volt hajlandó, aztan elkuldtem a francba, lekrvztam, minden szarnak lehordtam ami eszembe jutott duhombe. A fentiek a válasz.
Engem is alázott már meg férfi, azt hazudta, szerelmes. Hónapokig játszadozott az érzéseimmel.Sokáig tűrtem, aztán kirobbant belőlem a sok sérelem, buta voltam.Igen, csináltam én is dolgokat, amiket nem kellett volna. Azért, mert nagyon szerettem. Nem tudom, miért, de életem legnagyobb szerelme és egyben csalódása volt.
Szóval tudom, mit érzel. Viszont csak azt tudom mondani neked, hogy senki a világon nem ér annyit, hogy megalázd, tönkretedd magad.
Te jo eg. Hany evesek vagytok? Kicsit ossze-vissza van a sztori, de a lenyeg, h ez nem szerelem, az biztos. Ő nem akar teged, ez biztos. El kell engedni.
Ne akarj ongyilkos lenni, lesz majd egy lany, aki viszont szeret es aki mellett nem fogod szarul erezni magad.
12-es már megalaztam és tönkretettem magam az a baj. Minél erősebben markolsz, annál inkább csúszik ki a kezedből a másik. Sajnálom a te esetedet, de ott van annyi különbség, hogy egy férfiról beszélünk, mi szoktunk hazudni (én nem tudok) a szex miatt. Na de egy lány, pont ő? kB. Egy angyal ha látnád. Van benne persze egy kis csibeszseg, ravaszsag, iszonyatosan vonzó, de én pont tőle nem vártam ezt. Biztos én csak egy haver voltam, sőt az se. De ez milyen szivatas már annál akiről tudod hogy szerelmes beléd, hogy folyamatosan játssza a jegkiralynot? A csaj tudomásom szerint egyszer volt valakivel, az is előttem. Hittem benne hogy el lehet csábítani, ha azt mondta volna hogy de kell fiú csak nem te, nem lett volna veszekedés. Persze nem így működik, de én biztosítékot akartam írásban, egy 1%-nyit legalább és nem kaptam soha, úgy meg hogy menjek vele? Ha nyomulok benne van hogy elvesztem, az meg nem lehetett opció, annyira fontos személy.
Másik te nőként, vagy más nő? Megfogjatok a kezét annak a férfinak, mentek vele úgy, hogy nem akartok semmit tőle?
"Te jo eg. Hany evesek vagytok? "
Én ezek alapján egy óvodás, csak az van, hogy előtte nem volt közöm nőhöz, az is bonyolult, hogy miért, lehetett volna persze. Nem tudtam rajta kiigazodni, főleg hogy semmi köze nincs egy férfi gondolkodasahoz, ilyen feminin lányt azelőtt és azután se láttam.
Hogyan tovább? Tiltsd le a csajt, szakíts meg minden kapcsolatot, pár hónap alatt kiszeretsz belőle és ismerkedj más lányokkal.
Van B verzió is, hogy marad minden ugyanígy, mint volt, de szerintem ez így nem állapot.
Letiltott már ő. Voltak olyan dolgok amiket felhozott ellenem abban igaza volt, én is gyűlölöm azt a viselkedést, nem értem miért nem adtam magam, pontosabban tudom (hosszú) , de ez van, nem lehet visszaforgatni az időt.
Volt az amit írtam, hogy szülinapján rám írt hogy otthon ünnepel egyedül.
Ott szerintetek mit kellett volna rá mondanom?
Én hulye azt írtam neki hogy menjen bulizni, fiú lány között nincs barátság úgyhogy nem mondom hogy menjünk mi, szerezzen barátot, azt mondja kösz, én rá hogy férfira gondoltam, csak van valaki aki nem untat, azt mondja senki, mondom mindenki untat? nem úgy érti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!