Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El se tudom képzelni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El se tudom képzelni, hogy akarna tőlem valamit egy nő?

Figyelt kérdés

Rólam: 28 leszek, 168 cm, 70 kg. A középiskolában azt képzeltem, ha kellőképpen humoros és nagydumás vagyok, akkor összejöhet valami, így össze-vissza csajozni próbáltam. A reakció minden esetben az volt, hogy ronda az arcom és emiatt nincs esélyem. Focista voltam, sportos testalkattal, de azt mondta az egyik lány amikor elutasított, hogy lehetek a világ legjobb testű és legigényesebb férfije, de a nők elsősorban akkor is az arcot nézik! Nagy, lófejem van, kidülledő szemekkel és 2 méteres homlokkal. Mindehhez egy nagy, kampós orr és elálló fülek.

Az egyetemen már meg se mertem próbálkozni, de amúgy sem láttam semmi reakciót a lányoktól az irányomba. Aztán szépen megszoktam ezt és a mai napig nem próbálkoztam be senkinél. El se tudom képzelni mit enne rajtam bárki. A szituáció is idegen, hogy egy épeszű, normális, kedves nő végigmenjen az utcán velem, meg még fel is vállaljon a barátai, családtagjai előtt. Teljesen hihetetlen dolog ez nekem. A baráti társaságomban se próbáltak soha senkivel összehozni. Megyek sorba egyedül az esküvőikre, de soha senki nem hozza szóba, hogy egyedül vagyok, soha senki nem próbált meg segíteni, a csajok se. Úgy gondolom azért, mert a saját barátaim is tudják hogy menthetetlen vagyok és nem akarnak kellemetlen helyzetbe hozni.

Más is van ilyen helyzetben? Hogy lehet így leélni egy életet? Most is csak úgy telnek a napok, az egyetlen örömöm a kutyám, a hobbim és a barátos programok (amikből egyre kevesebb van mert családos lett mindenki)

2019. nov. 29. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Simán le lehet élni egy életet nő nélkül.

Nekünk ez jutott.

45f/ szűz

2019. nov. 29. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"Focista voltam, sportos testalkattal, de azt mondta az egyik lány amikor elutasított, hogy lehetek a világ legjobb testű és legigényesebb férfije, de a nők elsősorban akkor is az arcot nézik!"

Hazudozott, mint mindig. Nem a fejeddel van a baj, hanem h emberként nézel rá, s társként szeretnél tekinteni egy nőre. Ez nem fog menni. Vagy ledarálod, semmibe veszed, ha kell agyon is ötöd, akkor veled lesz, ha "jófiúként" közeledsz, akkor meg elmenekül. Tök mind1 h nézel ki (nyilván azért egy minimumot adj)

2019. nov. 29. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a 168 centis testmagasság is gond, hiába nem említette az illető hölgy.
2019. nov. 29. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább az lehet a baj hogy önbizalomhiányos vagy, alacsony és vézna, és 28 éves korodra még egy barátnőd se volt, gondolom még szűz is vagy. Nem tudok mást javasolni, embereld meg magad és állj neki edzeni. Öltözködj úgy hogy az javítson a kisugárzásodon és sz.rd már le hogy mások mit gondolnak rólad, aztán ha ez sikerült akkor lesz barátnőd is.
2019. nov. 29. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Azon nem gondolkoztal még, hogy hogyan tudnál a szrból várat építeni? A kampós orron és az elálló füleken plasztikai sebész tud segíteni. A homlokodat esetleg hajbeultetessel tudnád kisebbiteni.

Ami a magassagodat illeti, szerintem nem vagy veszesen alacsony, de ha zavar, akkor van olyan cipőbetét, ami magasít és azzal már 170 is lehetsz.

Igaz, hogy a plasztika csalás, de ha ennyire pocsékul érzed magad, akkor ez az egy megoldás van. Sok nő is megcsinaltatja a melleit aztán milyen jól érzik magukat utána.

2019. nov. 29. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!