Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El se tudom képzelni, hogy akarna tőlem valamit egy nő?
Rólam: 28 leszek, 168 cm, 70 kg. A középiskolában azt képzeltem, ha kellőképpen humoros és nagydumás vagyok, akkor összejöhet valami, így össze-vissza csajozni próbáltam. A reakció minden esetben az volt, hogy ronda az arcom és emiatt nincs esélyem. Focista voltam, sportos testalkattal, de azt mondta az egyik lány amikor elutasított, hogy lehetek a világ legjobb testű és legigényesebb férfije, de a nők elsősorban akkor is az arcot nézik! Nagy, lófejem van, kidülledő szemekkel és 2 méteres homlokkal. Mindehhez egy nagy, kampós orr és elálló fülek.
Az egyetemen már meg se mertem próbálkozni, de amúgy sem láttam semmi reakciót a lányoktól az irányomba. Aztán szépen megszoktam ezt és a mai napig nem próbálkoztam be senkinél. El se tudom képzelni mit enne rajtam bárki. A szituáció is idegen, hogy egy épeszű, normális, kedves nő végigmenjen az utcán velem, meg még fel is vállaljon a barátai, családtagjai előtt. Teljesen hihetetlen dolog ez nekem. A baráti társaságomban se próbáltak soha senkivel összehozni. Megyek sorba egyedül az esküvőikre, de soha senki nem hozza szóba, hogy egyedül vagyok, soha senki nem próbált meg segíteni, a csajok se. Úgy gondolom azért, mert a saját barátaim is tudják hogy menthetetlen vagyok és nem akarnak kellemetlen helyzetbe hozni.
Más is van ilyen helyzetben? Hogy lehet így leélni egy életet? Most is csak úgy telnek a napok, az egyetlen örömöm a kutyám, a hobbim és a barátos programok (amikből egyre kevesebb van mert családos lett mindenki)
Simán le lehet élni egy életet nő nélkül.
Nekünk ez jutott.
45f/ szűz
"Focista voltam, sportos testalkattal, de azt mondta az egyik lány amikor elutasított, hogy lehetek a világ legjobb testű és legigényesebb férfije, de a nők elsősorban akkor is az arcot nézik!"
Hazudozott, mint mindig. Nem a fejeddel van a baj, hanem h emberként nézel rá, s társként szeretnél tekinteni egy nőre. Ez nem fog menni. Vagy ledarálod, semmibe veszed, ha kell agyon is ötöd, akkor veled lesz, ha "jófiúként" közeledsz, akkor meg elmenekül. Tök mind1 h nézel ki (nyilván azért egy minimumot adj)
Azon nem gondolkoztal még, hogy hogyan tudnál a szrból várat építeni? A kampós orron és az elálló füleken plasztikai sebész tud segíteni. A homlokodat esetleg hajbeultetessel tudnád kisebbiteni.
Ami a magassagodat illeti, szerintem nem vagy veszesen alacsony, de ha zavar, akkor van olyan cipőbetét, ami magasít és azzal már 170 is lehetsz.
Igaz, hogy a plasztika csalás, de ha ennyire pocsékul érzed magad, akkor ez az egy megoldás van. Sok nő is megcsinaltatja a melleit aztán milyen jól érzik magukat utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!